Fotbal intern

Dan Petrescu, reacție neașteptată după amicalul Gaz Metan – CFR Cluj: ”Minteuan făcea o treabă foarte bună”. VIDEO

24.03.2019 | 18:54
Dan Petrescu reactie neasteptata dupa amicalul Gaz Metan  CFR Cluj Minteuan facea o treaba foarte buna VIDEO

Tehnicianul Dan Petrescu a avut o reacție neașteptată la finalul primului meci de la revenirea la CFR Cluj. ”Bursucul” a stat pe banca tehnică a campioanei en titre la partida amicală disputată duminică, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, și care a fost organizată în mod special de oficialii clujeni pentru ca el să-i poată urmări la lucru pe jucătorii alături de care va încerca să câștige un nou titlu.

Dan Petrescu, reacție neașteptată după revenirea la CFR Cluj: ”Era cel mai bun interimar”

La încheierea primei partide de la revenirea sa pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu a avut o reacție neașteptată și l-a lăudat pe Alin Minteuan, cel care a asigurat interimatul după demiterea portughezului Antonio Conceicao și care a obținut cinci victorii din tot atâtea meciuri: „Nu înțeleg de ce m-au chemat pentru că Minteuan făcea o treabă foarte bună. Era cel mai bun interimar, ca Solskjaer”.

E gata primul meci al lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj! Cât s-a terminat– https://goo.gl/XoZ1xC

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 24. März 2019

La rândul său, antrenorul formației Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu, a salutat revenirea lui Dan Petrescu în fotbalul românesc și a afirmat că CFR Cluj este favoprită la câștigarea titlului în Liga 1 Betano. ”N-am probleme cu conducerea CFR-ului, dovadă ca s-a perfectat și acest amical. Dan Petrescu e un antrenor care a făcut performanță, iar CFR e favorită la titlu”, a spus Iordănescu la încheierea meciului amical.

Dan Petrescu înaintea meciului amical Gaz Metan - CFR Cluj
Dan Petrescu înaintea meciului amical Gaz Metan – CFR Cluj

Cum l-a convins Neluțu Varga pe Dan Petrescu

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj în urmă cu două zile, oficialii campioanei en titre anunțând că acesta a semnat un contract pe trei sezoane. ”Bursucul” va avea un salariu anual de 600.000 de euro. Celui care a asigurat interimatul după demiterea lui Antonio Conceicao, Alin Minteuan, i-a fost propusă funcția de antrenor secund pe care a și acceptat-o, el urmând să colaboreze cu Dan Petrescu.

Fostul internațional a dezvăluit cum a fost convins de finanțatorul Neluțu Varga să revină la echipa alături de care a câștigat titlul în ediția precedentă. Între cele două mandate la CFR Cluj, Dan Petrescu a pregătit formația chineză Guizhou Hengfeng, care între timp a retrogradat în liga secundă. Presa chineză l-a criticat foarte aspru pe tehnicianul român pentru că a ales să se întoarcă la gruparea clujeană.

Tags: