Sport

Dan Petrescu „tună și fulgeră” înainte de CFR Cluj – FC Argeș: „Lăsați-ne să jucăm cu cine vrem!”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a avut un discurs dur înaintea partidei cu FC Argeș, care contează pentru etapa a 21-a din Casa Pariurilor Liga 1.
18.12.2021 | 16:37
Dan Petrescu tuna si fulgera inainte de CFR Cluj  FC Arges Lasatine sa jucam cu cine vrem
Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a avut un discurs dur înaintea partidei cu FC Argeș
ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – FC Argeș va avea loc duminică, la ora 16:00. În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate, iar FC Argeș se situează pe locul 8, cu 28 de puncte.

Dan Petrescu „tună și fulgeră” înainte de CFR Cluj – FC Argeș

Dan Petrescu s-a declarat revoltat de faptul că nu poate trece pe lista pentru campionat câți jucători vrea. În acest moment, CFR Cluj are 35 de fotbaliști pe lista înregistrată la LPF, însă printre aceștia nu se află și Tahiri, Jonathan Rodriguez și Hoban.

ADVERTISEMENT

La fel ca la conferința de presă precedentă, „Bursucul” s-a plâns și de modul în care partidele CFR-ului sunt programate.

„Jucătorii sunt foarte obosiți, am avut un meci foarte greu (n.r. cu Farul, 2-0), cu intensitate maximă, în care a trebuit să suferim. Sigur, moralul jucătorilor e bun după atâtea victorii la rând, dar fizicul nu e prea bine.

ADVERTISEMENT

Suntem singura echipă din România care joacă la 3 zile, nu am înțeles motivul. Realitatea e cea pe care o spune Dan Petrescu: singura echipă care joacă la două zile și jumătate e CFR. 

Toate echipele au avut 4 zile, singura care joacă la 3 zile e CFR. Asta nu am înțeles-o și nu o voi înțelege, indiferent ce mi-ar răspunde cei care organizează meciurile.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte îngrijorat, nu e normal, mai ales că avem mulți jucători importanți care nu pot juca. E foarte important să scoatem maximum din acest meci, sunt conștient că jucătorii sunt foarte obosiți, dar trebuie să facă un efort maxim în meciul ăsta. Sperăm să poată și să scoatem un rezultat pozitiv, pentru că ultima impresie contează. Ar fi un an fantastic pentru ei”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Argeș.

Dan Petrescu: „Lăsați-mă să-i folosesc!”

„Nu știu cum mai rezistă băieții să alerge atât, ținând cont că au jucat vreo 36 de meciuri, dublu față de celelalte echipe. Parcă s-a exagerat puțin anul ăsta cu meciurile, în condițiile în care noi avem jucători, dar nu putem să-i folosim.

ADVERTISEMENT

Dacă e pandemie, domnilor, și cazurile sunt așa multe, lăsați-ne să avem câți jucători vrem în lot! CFR trebuie să aibă mai mulți, pentru că joacă cu 20 de meciuri mai mult decât celelalte echipe.

Nu cerem un avantaj, cerem ca toate echipele să aibă în lot câți jucători vor. Noi îi plătim pe Tahiri, Hoban, Butean, dar doar îi antrenez, deși la meci nu-i pot folosi! Incredibil! Lăsați-mă să-i folosesc, că de aia îi avem aici.

Noi cred că nu știm în România că suntem în pandemie la fotbal. Trebuie să se trezească toți. Lăsați-ne să jucăm cu cine vrem! Vreau să aduc jucători noi, dar nu pot, pentru că nu mă lasă regulamentul. Sper din tot sufletul să se reglementeze acest lucru, să fie lăsate echipele să pună câți jucători vor pe listă”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT