News

Dana Budeanu, atac la ministrul Educației: “Anisie minte! Tabletele se iau când trece Covidu’!”

20.10.2020 | 14:04
Dana Budeanu atac la ministrul Educatiei Anisie minte Tabletele se iau cand trece Covidu
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu acuză ministrul Educației că minte în ceea ce privește dotarea școlilor din Capitală cu tablete. Vedeta a postat pe rețelele de socializare faptul că are informații sigure conform cărora 84 de școli din București nu au primit tablete pentru elevi și spune că aceştia vor vedea tabletele la finalul pandemiei.

“Până la această oră am primit confirmarea a 84 de școli din București care nu au tablete! Anisie minte! Hohhanis a zis că nu este important că nu sunt tablete și deci că nu se face școală!

ADVERTISEMENT

A zis Hohhanis că până la sfârșitul anului o să se ia și tablete și n-o să mai fie nici Covid! Textual! Sfârșitul anului calendaristic rit nou sau vechi sau sfârșitul anului școlar? Idee că tabletele se iau când trece Covidu’1 Repet, așa a spus textual!”, a postat Dana Budeanu.

Dana Budeanu, revoltată că nu se închid şi unele şcoli private, pe care le consideră privilegiate

La diferență de o oră, designerul a mai făcut o postare în care susţine că  două unități de învățământ private din Ilfov ar trebui închise pentru că elevii sunt aproape toţi din Bucureşti. Așa cum ne-a obișnuit, a vorbit sarcastic, de poziționarea geografică a școlilor, “cântând” că Ilfov și Pipera sunt diferite.

ADVERTISEMENT

“Doresc să anunț că Şcoala Americană a lu parteneru’ strategic  și Britishu’ nu s-au închis că sunt din Ilfov, dar toți locuiesc în București. Ahahahahahaha! Ia cu tine și școala și școala mea și ascunde-o în Ilfov pe undeva, Ia-o cu tine acolo-n America sau în Pipera!”, a mai postat Dana Budeanu.

Atacurile la adresa ministrului Educației au continuat și astăzi. Vedeta recunoscută pentru vehemența adresării ei față de alte persoane publice, sau persoane din instituții publice, a postat un mesaj plin de înțeles.

ADVERTISEMENT

“Anisie, o submediocră împreună cu Partidul Comunist Liberal îngroapă învățământul privat pentru că știu ce e ăla. N-au călcat în viața lor într-o școală privată de elită de afară sau într-o universitate!”, a postat Dana Budeanu.

Reamintim faptul că ministrul Educaţiei şi Cercetării a anunțat ieri suspendarea pentru 14 zile a activităților didactice față în față în Capitală, explicând că aceasta este o hotărâre luată de Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență.

ADVERTISEMENT

“Această decizie este la Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă. În absenţa hotărârii Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă unităţile de învăţământ funcţionează în scenariul 2 hibrid aşa cum au funcţionat ca şi până acum. (…) Pentru suspendarea cursurilor la nivel local Comitetul judeţean, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă decide prin emiterea unei hotărâri suspendarea pentru 14 zile a activităţilor didactice faţă în faţă. (…) Atunci când este vorba despre o decizie locală, comitetele judeţene iau decizie, când este vorba despre o decizie naţională Ministerul Educaţiei emite ordinul pe baza hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”, a explicat ieri Monica Anisie.

Ministrul a amintit că, potrivit structurii anului şcolar, săptămâna viitoare copiii de grădiniţă şi cei din învăţământul primar intră în vacanţă.

“După cum se ştie din structura anului şcolar, săptămâna viitoare oricum pentru învăţământul preşcolar şi învăţământul primar era o săptămână de vacanţă. Pentru săptămâna aceasta s-ar desfăşura cursurile în sistem online, nu şi săptămâna viitoare pentru învăţământul preşcolar şi învăţământul primar”, aspus ministrul.

ADVERTISEMENT