Life

Dana Budeanu, declarație uimitoare despre bărbații care câștigă mai puțini bani decât femeile: ”Da, da, ești un…”

Dana Budeanu, mărturie controversată despre bărbații care au venituri mai mici decât femeile. Cum îi cataloghează stilista.
21.10.2023 | 13:40
Dana Budeanu declaratie uimitoare despre barbatii care castiga mai putini bani decat femeile Da da esti un
Dana Budeanu, mărturie controversată despre bărbații care au venituri mai mici decât femeile. Cum îi cataloghează stilista. Sursa foto: Instagram / freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra creatoare de modă, Dana Budeanu, face o declarație uluitoare despre bărbații care câștigă mai puțini bani decât femeile. „Da, da, ești un…”, susține vedeta care este recunoscută pentru afirmațiile sale.

Dana Budeanu, mărturie controversată despre bărbații care au venituri mai mici decât femeile. Cum îi cataloghează stilista

Dana Budeanu este mereu în centrul atenției și de această dată iese la rampă cu o mărturie controversată despre bărbații care au venituri mai mici decât femeile. Cum îi cataloghează stilista și ce îi sfătuiește să facă.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul designer este de părere că domnii care ajung într-o astfel de situație sunt întreținuți. Îi numește „fătălăi” și „săraci” și le sugerează să își caute un loc de muncă mai bine plătit sau ceva suplimentar.

„Dacă eu câștig cu 100 de euro mai puțin decât ea, înseamnă că ea mă întreține? Da, da, ești un fătălau, un sărac, că ea dacă câștigă cu 100 de euro mai mult decât tine te duci repede și îți mai iei un job.

ADVERTISEMENT

Ori te pui administrator de bloc, ca să fie job ul tot acolo că oricum o să te pună să alergi, știi, și tu ca să ai al doilea job, te pui administrator de bloc, ca să câștigi încă un pic.

Știi, mai mult decât ea ca să nu mai fii fătălaul fătălăilor”, spune Dana Budeanu, conform kfetele.ro. Stilista nu este la prima mărturie de acest fel, considerând că bărbații trebuie să fie puternici și să nu preia nimic de la sexul frumos.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu și bărbatul perfect în viziunea sa

Dana Budeanu a dezvăluit cum arată bărbatul perfect în viziunea sa. Vedeta susține că domnii nu trebuie să se penseze și să nu se epileze niciodată. În plus, crede că aceștia nu trebuie să depindă financiar de nimeni.

În aceeași notă, creatoarea de modă nu-i vede cu ochi buni pe cei care își laudă în mod excesiv mamele. Și despre ei spune că sunt niște fătălăi, mai ales dacă pleacă mai devreme de la serviciu ca să meargă acasă la cele care le-au dat viață pentru a mânca „cea mai bună mâncare”.

ADVERTISEMENT

„Luați-vă fătălăii acasă! Ăștia se-nmulțesc, mă! Mai fac şi copii… se înmulţesc, se înmulţesc. Ce bărbat e ăla, mă, care o sună pe mă-sa în fiecare seară şi îi dă raportul?”, a spus Dana Budeanu pe Youtube, conform bzi.ro.

ADVERTISEMENT