Life

Dana Budeanu, reacție acidă după ce a aflat de relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: ”Nu știți pe unde a fost Monica”

Dana Budeanu a avut o reacție acidă după ce a aflat de relația dintre Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță. Ce a spus aceasta?
15.06.2023 | 14:41
Dana Budeanu reactie acida dupa ce a aflat de relatia dintre Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghita Nu stiti pe unde a fost Monica
Dana Budeanu, reacție acidă după ce a aflat de relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu vine cu niște replici destul de acide. Vedeta a avut o reacție neașteptată atunci când a aflat de relația dintre Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță. Ce a putut să zică celebrul critic de modă?

Dana Budeanu, reacție acidă după ce a aflat de relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu este în culmea fericirii. Actrița iubește din nou, iar recent a confirmat faptul că este într-o relație. Totodată, ea a decis să spulbere zvonurile potrivit cărora partenerul ei de viață ar fi un bărbat însurat. 

ADVERTISEMENT

Actrița povestea că relația nu este una ascunsă, ci doar că preferă să își țină viața personală de ochii curioșilor. Trebuie menționat faptul că Valeriu Gheorghiță nu este un nume străin. El a fost cel care a coordonat campania națională de vaccinare anti COVID-19.

Cei doi au decis să plece într-o vacanță în Bulgaria, notează România Tv. Au stat și în jacuzzi, s-au simțit bine unul cu celălalt și au profitat din plin de timpul petrecut împreună. Și Dana Budeanu a aflat noile vești legate de relația celor doi însă a avut o reacție neașteptată, în stilul ei caracteristic. 

ADVERTISEMENT

S-ar părea însă că celebrul critic de modă nu este tocmai încântat de alegerea făcută. În opinia ei, Monica Bîrlădeanu ar fi trebui să aibă cu totul alte standarde. Aceasta susține că o cunoaște bine pe actriță și că nu înțelege ce s-a întâmplat.

Într-un interviu acordat la România Tv, aceasta a lansat și câteva replici dure la adresa lui Valeriu Gheorghiță. Totodată, ea i-a recomandat medicului să nu mai meargă în Bulgaria, ci să își răsfețe iubita cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă i-a transmis un mesaj lui Valeriu Gheorghiță

Dana Budeanu spune că actrița Monica Bîrlădeanu a fost în numeroase locații, însă Bulgaria nu a fost tocmai o alegere inspirată pentru o vacanță. Declarația vedetei a fost încheiată cu un sfat pentru medicul Valeriu Gheorghiță.

„Anunț populația că o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunați. Că să nu pățească rău el, trebuie să se uite la toate verdictele despre mafioți. Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg altă cale. Nu că vom fi răzbunați, dar toată lumea va fi răzbunată. Uitasem de el. E ca în desenele cu Tom și Jerry, când băga peștele în gură și scotea scheletul, acesta e Gheorghiță.

ADVERTISEMENT

Dragostea învinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întâmpla. Memorați, e frumos să suferi din dragoste. Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dv. nu știți pe unde a fost Monica.

Păi, voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi, ea n-a intrat în viața ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

ADVERTISEMENT
Tags: