News

Dana Săvuică și Valentina Pelinel au venit la ceremonia de incinerare a Zinei Dumitrescu! Cui i-a dat interdicție Cătălin Negreanu

31.03.2019 | 00:06
Dana Savuica si Valentina Pelinel au venit la ceremonia de incinerare a Zinei Dumitrescu Cui ia dat interdictie Catalin Negreanu

Mama Zina va fi astăzi incinerată! Valentina Pelinel și Dana Săvuică au fost printre vedetele care au fost apropiate de creatoarea de modă, astfel că nu puteau lipsi de la crematoriul din Capitală. Din păcate pentru Dana, aceasta a aut interdicție de la Cătălin Negreanu la ceremonie. Cele două foste modele au fost surprinse îmbrăcate în ținute sobre, cu ochelari de soare și durere în suflet în ziua în care își vor lua rămas bun de la Zina Dumitrescu.  Din nefericire, nu toată lume a fost de acord cu decizia fiului său, Cătălin Negreanu, de a o incinera.

Dana Săvuică și Valentina Pelinel au venit la ceremonia de incinerare a Zinei Dumitrescu

Cele două foste modele îndrumate de Zina Dumitrescu au fost prezente astăzi la incinerarea acesteia. Cele două au sosit îmbrăcate din cap până în picioare în negru și vizibil îndurerate. Fiul Zinei a fost cel care a luat decizia ultimă de a o incinera, însă, Cătălin Botezatu nu a fost de acord cu așa ceva. Cu toate acestea, oricât și-ar fi dorit designer-ul să se respecte tradiția, nu se poate trece peste decizia luată de ruda de sânge. Din păcate, interdicția lui Cătălin Negreanu a fost către Dana Săvuică.

„Nu ştiam despre acest lucru. Sunt surprins, sunt şocat. Eu nu am mai vorbit cu Cătălin de ani de zile, nimeni nu a mai vorbit cu el, dintre prietenii apropiaţi ai Zinei. Noi am ţinut legătura doar cu domnul care se ocupa de ea acolo la azil. (…) Am aflat cu stupoare că va fi incinerată”, a spus acesta.

Valentina Pelinel și Dana Săvuică au venit la ceremonia de incinerare a Zinei Dumitresuc
Valentina Pelinel și Dana Săvuică au venit la ceremonia de incinerare a Zinei Dumitrescu

Zina Dumitrescu a fost incinerată

„Dana Săvuică a fost prezentă în urmă cu câteva ore la Institutul Naţional de Medicină Legală, probabil pentru a-i aduce un ultim omagiu creatoarei de modă. S-au vehiculat o mulţime de speculaţii, s-a scris că ar urma să fie înmormântată la cimitirul Belu din Capitală, după care că ar urma să fie incinerată mâine în jurul orei 09;00. Sau că trupul ei ar fi fost adus la Crematoriul Vitan Bârzeşti (…)

Dana Săvuică a încercat să pătrundă în incinta institutului, însă paznicii au sfătuit-o să se întoarcă deoarece nu era nimeni acolo. În cele din urmă, Dana Săvuică a venit la crematoriu, unde, din sursele Spynews, s-a iscat un scandal cu paznicul. Acesta din urmă susţine că trupul neânsufleţit al Zinei Dumitrescu nu se află la crematoriu” a declarat unul dintre cei prezenți în faţa crematoriului Vitan Bârzeşti, pentru Antena Stars.

Tags: