Life

Cine a fost eliminat de la Mireasa în gala din 16 aprilie 2022. A iscat o serie de controverse în casă!

Dani a fost eliminat din reality-show-ul matrimonial Mireasa, prezentat de Simona Gherghe la Antena 1. Plecarea lui a fost votată de mai bine de 80% dintre telespectatori.
16.04.2022 | 15:48
Cine a fost eliminat de la Mireasa in gala din 16 aprilie 2022 A iscat o serie de controverse in casa
Mireasa: gala din 16 aprilie 2022. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

81,4% din cei care au votat între Dani și Aron au decis ca Dani să plece din casa Mireasa. Ieșirea sa din competiție nu pare a fi una surprinzătoare, având în vedere controversele pe care le-a iscat în ultima săptămână petrecută în acest show.

Dani, eliminat de la Mireasa

Dani a fost în centrul atenției în ultima perioadă, șocând pe toată lumea cu lucrurile care s-au aflat despre el. Acesta a lăsat în afara casei o tânără însărcinată, iar pe lângă faptul că a mințit producția, s-a descoperit că era și violent cu fosta sa iubită.

ADVERTISEMENT

Dani a vorbit cu nonșalanță despre corecțiile pe care i le aplica fostei sale partenere de viață, moment în care Simona Gherghe a fost nevoită să îl scoată din emisiune. Concurentul eliminat în gala din 16 aprilie 2022 a declarat că experiența de la Mireasa l-a ajutat să vadă viața cu alți ochi, iar acum îi pare rău de multe din lucrurile pe care le-a făcut în trecut.

„Dani, pleci acasă”, i-a spus Simona Gherghe pe un ton tăios după ce a deschis plicul în care se afla verdictul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT
Dani (stânga) a fost în cursa de eliminare împreună cu Aron. Foto: Antena 1

Perneș și Giovana, favoriții publicului

„Le mulțumesc tuturor pentru cea mai tare experiență, una care mi-a schimbat viața. Le mulțumesc oamenilor care m-au ajutat să mă înțeleg mai bine. Am învățat să nu mai sufăr de ego. Am învățat să privesc mai mult în interior”, a spus concurentul la plecare.

Simona Gherghe a anunțat și care mai sunt preferații telespectatorilor. În rândul mamelor, doamna Eleonora este în continuare cea mai iubită de către cei de acasă.

ADVERTISEMENT

Situația nu arată foarte diferit nici în topul fetelor, cu o mică excepție. Giovana este mireasa săptămânii, urmată de Sabrina și Alina, care au făcut un schimb de poziții.

Cei trei băieți favoriți ai săptămânii 11-17 aprilie au fost desemnați clujeanul Andrei Perneș, iubitul Sabrinei, urmat de Sese (cuplat cu Giovana) și Valentin, partenerul Alinei.

ADVERTISEMENT