Life

Dani Oțil, de urgență la spital! Ce a pățit simpaticul prezentator TV: „Am avut un moment critic”

01.06.2020 | 19:06
Dani Otil de urgenta la spital Ce a patit simpaticul prezentator TV Am avut un moment critic
ADVERTISEMENT

Despărțirea de persoana iubită nu este deloc ușoară. A simțit-o pe propria piele chiar și Dani Oțil, în urmă cu câțiva ani, când o relație ce părea că merge pe drumul cel bun s-a destrămat brusc, iar acest episod neplăcut era cât pe ce să își pună amprenta inclusiv asupra stării sale de sănătate.

Acum că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu, pe care de curând a cerut-o de soție, spre bucuria apropiaților și admiratorilor, îndrăgitul prezentator al matinalului Antenei 1 a găsit puterea să vorbească deschis despre momentele cumplite prin care a trecut din cauza unei foste partenere.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil a ajuns la spital după o despărțire dureroasă

Vestea că aceasta a pus capăt relației lor l-a afectat atât de tare, încât a suferit un atac de panică și a fost nevoit să cheme ambulanța. Și-a revenit în scurt timp, însă își amintește că pentru o clipă a văzut moartea cu ochii. Din fericire, totul a fost dat uitării, iar acum se simte împlinit alături de femeia cu care își va uni în curând destinele.

Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns.

ADVERTISEMENT

M-am așezat pe un scaun și le-am zis că nu vreau să le stric circul, dar sincer există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin”, a dezvăluit Dani Oțil.

Și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi formează un cuplu foarte discret

Cât despre relația cu actuala iubită, putem spune că lucrurile sunt cât se poate de serioase, mai ales dacă luăm în calcul faptul că prezentatorul TV i-a dăruit deja inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a vrut să dea foarte detalii, Gabriela Prisăcariu a mărturisit că momentul a emoționat-o până la lacrimi și a spus, bineînțeles, un „Da” din tot sufletul.

Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit.

ADVERTISEMENT

Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a spus frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT