Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat într-o vacanță de vis. Ce destinație au ales

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță. Cei doi soți au ales o destinație de vis, vizitată de mulți turiști acum, pe timp de vară și nu numai.
04.08.2022 | 21:16
Unde au plecat în vacanță Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au făcut bagajele și au plecat în vacanță. Cei doi soți celebri au optat pentru o destinație foarte frumoasă, de peste hotare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță, în Coasta de Azur

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se află în vacanță în Coasta de Azur, Franța. Locația a fost dezvăluită de fostul model, care a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini. Într-una dintre ele apare cu un pahar de șampanie în mână, asortat cu o căpșună.

ADVERTISEMENT

”A început vacanța oficial”, a scris și Dani Oțil la un Instastory. De altfel, partenera lui a făcut și filmulețe de la fața locului, dezvăluind cum ambii stau cazați într-o localitate boemă, la o pensiune/hotel cu balcon.

În timp ce Gabriela filma, prezentatorul de la Antena 1 a ținut să facă o glumă.

”Noi nu stăm aici, facem doar story-uri. Vezi că noi stăm jos. Am găsit ceva la o bătrânică”, a afirmat Dani Oțil în mod ironic.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, experință amuzantă într-o vacanță din Dubai

Nu este prima oară când cele două vede aleg destinații faimoase de vacanță. În primăvară au mai fost în Dubai, unde Dani Oțil nu prea s-a simțit în largul său.

Dani Oțil s-a simțit inconfortabil că un bărbat i-a făcut masaj. Cu umorul caracteristic, realizatorul a detaliat cum a decurs tot momentul de răsfăț.

ADVERTISEMENT

”Am fost la un hamam, mai de bogați că de săraci am mai fost în Turcia și a fost foarte bine. În general acum lucrează asiatice și totul e mai pe nou. De data asta chiar un cetățean m-a… și mi-am dat seama că la un masaj normal prefer un bărbat că are forță mai mare.

Mă, ăsta avea o forță pe lângă faptul că era așa într-un prosop și nu înțeleg de ce. Când îți face masaj o femeie, vorbesc de partea de masaj de la hamam, ai două opțiuni: reziști sau te uiți pe jos. Nu mă mai duc! Băi, m-a frecat… Să nu mergeți că este și scump, iar pe soția a făcut-o de 1.90 m. Nu mai fac asta niciodată!”, a descris Dani Oțil la emisiunea sa Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor împlini în curând un an de când sunt părinți. În septembrie 2021, în viața lor a apărut micuțul Luca Tiago.

ADVERTISEMENT