Daniel Ghiță a fost învins de un adversar care l-a bătut și pe Tolea Ciumac. VIDEO

Andrei Șchiopu   
în Fight
21/10/2019, 15:46
Daniel Ghiță a fost învins de un adversar care l-a bătut și pe Tolea Ciumac. VIDEO
Daniel Ghiță a fost învins la campionatul mondial de wushu

Daniel a fost învins de Rizvan Kuniev în sferturile de finală de la Campionatul mondial de Wushu. Duelul s-a disputat luni, pentru o categorie de +90 de kilograme, în care rusul a dominat tot meciul și a fost declarat învingător chiar înainte de gongul final al arbitrilor.

Daniel Ghiță, învins de un rus care l-a bătut în trecut și pe Tolea Ciumac

Daniel Ghiță a fost învins de rusul Rizvan Kuniev, adversar care l-a bătut în trecut și pe Tolea Ciumac. Românul în vârstă de 38 de ani și fără meciuri oficiale din martie 2019 a fost depășit total, iar rusul cu 11 ani mai tânăr decât Ghiță, l-a învins fără probleme. Kuniev este specializat în Wushu, dar luptă și în cușca MMA, palmaresul său la profesioniști fiind de 7 victorii, 2 remize și o înfrângere.

Daniel Ghiță a participat la campionatul mondial de Wushu și în 2017, când a ajuns în semifinale. În 2011, rusul l-a învins pe Tolea Ciuma în semifinalele WMMAF WMAC.

Daniel Ghiță, conflict cu Moroșanu

Daniel Ghiță a avut un schimb dur de replici cu Moroșanu, care își dorește să aibă un meci împotriva lui: „Când îl aud pe “bombariderul” României, că te ameninţă cu vocea tremurândă…. m-a apucat MILA… Pentru prima dată în viaţa mea îmi era milă de “bombardierul “ României! Unul care lupta cu paznicii de la un supermarket… Cere atenţia mea! Hai, Ghiță, zi ceva de mine, ca nu mai am show-uri pe bani! Mă înjură lumea pe strada că fug di tine! Îmi tremură vocea, dar din studio te bat, mă!”

„Voiam să intru în direct să dau drept la replică, dar când am auzit cum îi tremură vocea… Mă gândeam: săracul di el , îl las că e vai di el… Mai mănâncă şi el o pâine cu numele lui Ghiţă! Mai scrie presa un articol, două. Îl mai bagă cineva în seamă, că mai nou îl papă “ dipresia”! Când nu mai au rating şi show-uri pe bani grei sau nu îşi mai vând biletele la gale, îşi amintesc toți di Ghiţă! Bombardierii ăştia “ şmecheri”, campionii K1! Greu suportaţi adevărul… Hai să ne ţinem de el, că altfel murim “di foame”! Pe imaginea lui Ghiță mai păpăm şi noi o pâine”, a mai spus Ghiță.

Închide ×