Fotbal international

Daniel Isăilă l-a învins pe Mircea Rednic în Arabia Saudită! Laurențiu Reghecampf, înfrângere în Emirate.

27.09.2018 | 22:50
Daniel Isaila la invins pe Mircea Rednic in Arabia Saudita Laurentiu Reghecampf infrangere in Emirate

Etapa a patra a campionatului din Arabia Saudită a adus un duel între echipele tehnicienilor români Daniel Isăilă și Mircea Rednic. Formația al Hazm, pregătită de fostul selecționer al naționalei de tineret a României, s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 după un gol marcat în finalul meciului.

Elevii lui Mircea Rednic au început perfect întâlnirea și au deschis scorul prin brazilianul Rogerinho, în minutulo 6. În partea secundă a jocului, Al Faisaly s-a lăsat dominată, iar gazdele au restabilit egalitatea după autogolul brazilianului Igor Rossi, în minutul 54.

Mircea Rednic furios
Mircea Rednic furios

Daniel Isăilă l-a învins în prelungiri pe Mircea Rednic în Arabia Saudită

Partida se îndrepta spre un rezultat de egalitate, dar în minutul 90+4 un fotbalist de la Al Faisaly a comis un fault stupid în careu, iar brazilianul Alemao a transformat penalty-ul acordat și astfel Daniel Isăilă l-a învins pe Mircea Rednic în meciul direct din Arabia Saudită. În urma acestui rezultat, Al Hazm se află pe locul șapte în clasament, cu cinci puncte, în timp ce Al Faisaly ocupă poziția a noua cu patru puncte.

Reghecampf, prima înfrângere în Emiratele Arabe

În Emiratele Arabe Unite, echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf, Al Wahda, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 4-2, de formația Bani Yas, în etapa a patra. Golurile învingătorilor au fost marcate de Leroy George, Pedro Conde – 2 și Hamad Raqea, în timp ce pentru oaspeți a înscris Mourad Batna. La scorul de 3-2, marocanul a ratat și un penalty pentru trupa lui Reghecampf.

”Felicitări adversarului pentru spiritul de sacrificiu. Este păcat că am suferit prima înfrângere după ce am condus cu 1-0. Am avut ocazii și puteam să nu ajungem în situația de a fi conduși la pauză cu 3-1. O să analizăm foarte bine golurile pe care le-am primit. Trebuie să învățăm din această înfrângere, iar atitudinea noastră trebuie să fie alta la următoarele meciuri”, a declarat Laurențiu Reghecampf în conferința de presă de la finalul jocului.

În urma acestei înfrângeri, Al Wahda a pierdut fotoliul de lider în Emiratele Arabe Unite. Formația lui Laurențiu Reghecampf se află pe locul secund, cu nouă puncte, la un punct în urma liderului Al Jazira.