Fotbal intern

Daniel Isăilă vrea să transfere la Al Hazm un internaţional român!

17.06.2018 | 13:44
Daniel Isaila vrea sa transfere la Al Hazm un international roman

Daniel Isăilă vrea să transfere la Al Hazm un internaţional român care a fost titular la naţională la Campionatul European din Franţa 2016!

Fostul antrenor al naţionalei U 21, Daniel Isăilă, 45 de ani, a decis să închidă contractul cu FRF în această vară, deoarece a primit o ofertă extrem de tentantă de la Al Hazm din Arabia Saudită. Tehncianul român a dezvăluit pentru FANATIK.RO care au fost motivele care l-au determinat să accepte propunerea venită de la arabi. “Este adevărat. Voi pleca la sfârşitul acestei luni la o echipă din zona Golfului. Nu vă pot oferi momentan numele ei deoarece o să dea clubul respectiv cât mai curînd un comunicat. Am primit această ofertă în urmă cu o lună de zile şi am anunţat imediat conducerea FRF”, a spus Isăilă.

Daniel Isăilă vrea să transfere la Al Hazm un internaţional român!

Însă Daniel Isăilă nu vrea să meargă cu mâna goală la noua sa echipă, Al Hazm. FANATIK.RO a aflat că antrenorul român doreşte să îl transfere la gruparea pe care o să o antreneză din această vară pe Andrei Prepeliţă, 32 de ani. Acesta s-a despărţit de Concordia Chaijna după ce nu a mai dorit să îşi prelungească înţelegerea.

În Arabia Saudită, în cazul în care îi va accepta propunerea lui Isăilă, Prepeliţă o să câştige un salariu de 22.000 de euro pe lună faţă de doar 2.500 de euro pe lună atât cât primea la Chiajna. Întrebat pe cine vede înlocuitorul său la cârma naţionalei U 21, Isăilă a declarat pentru FANATIK.RO că nici un oficial de la FRF nu i-a cerut o astfel de părere,

“Ca să vă spun sincer, am făcut şi eu la fel ca Dan Petrescu. Am cerut din ce în ce mai mult, dar până la urmă arabii mi-au acceptat tot. Îl voi lua cu mine în staff de la naţionala de tineret doar pe Nae Constantin. Nu ştiu cine o să vină în locul meu la U21, dar dacă voi fi întrebat o să le dau o sugestie celor de la FRF”, a spus Daniel Isăilă.