„Rapidiștii au încurajat echipa, dar am și unele nemulțumiri. În această săptămână, șobolanii au ieșit din cotloane și din întuneric. Locul lor e la întuneric! Dacă n-au fost aproape la bine, să nu fie nici la rău. Îi mai anunț pe șobolani că fac lucrurile din suflet pentru Rapid, fac greșeli fără nicio intenție. Le spun șobolanilor să stea la locul lor”, a continuat Daniel Pancu la Digi Sport, la puține momente după ce Rapid a câştigat jocul cu Popeşti Leordeni.

Daniel Pancu, contre dure cu fanii giuleșteni! Pancu
Daniel Pancu a preluat echipa chiar în timpul acestui sezon

Pancu, acuze și după jocul cu Progresul Spartac

Daniel Pancu a avut o ieșire dură și după jocul cu Progresul Spartac. Șefii echipei au fost puși atunci la punct de antrenor. ”E normal să apară o relaxare când toată lumea ne vede Real Madrid. Oamenii din club ne zic că avem echipă de liga a 2-a, normal să apară astfel de probleme. Am venit după 7-8 victorii în amicale, dar am avut adversari modeşti. Ne-a surprins agresivitatea adversarilor de azi. Jos pălăria în faţa lor.

Sunt singurul din clubul ăla care spune că încă nu s-a întâmplat nimic. Sunt jucători buni, talentaţi, dar Rapid e o echipă specială. O echipă absolut specială. Poţi să fii şi Maradona şi să nu te acomodezi aici. Probabil o să cunoască şi ei partea aceea a suporterilor. Pentru că de un an şi jumătate batem pe toată lumea. Practic nu ştiu despre ce e vorba. Rapid e alt club, e mai special”, declara Pancu în urmă cu doar o săptămână.

  • 1 este locul pe care îl ocupă Rapid în clasamentul Ligii a 3-a