Fotbal intern

Daniel Pancu, veste proastă pentru fanii Rapidului. “Facem față în Liga 2, dar nu la promovare!”

26.04.2019 | 19:10
Daniel Pancu veste proasta pentru fanii Rapidului Facem fata in Liga 2 dar nu la promovare

Rapid București s-a impus în fața celor de la Agricola Borcea, scor 6-0, în etapa 25 din Liga 3, dar Daniel Pancu, antrenorul grupării din Giulești, a avut o veste proastă pentru fanii giuleșteni. După ce a vorbit despre evoluția slabă a elevilor săi din primele minute ale partidei cu Agricola Borcea, tehnicianul a dezvăluit și că Rapid o să facă față în Liga 2, dar nu are șanse la promovare.

Daniel Pancu, veste proastă pentru fanii Rapidului

“Primele 20 de minute aveam impresia că Borcea e Real Madrid și noi niște anonimi. Bine, am început cu 5 tineri în primul 11. Adevărul se anunțase a fi unul modest dacă ne uităm pe locul din clasament. Dacă am fi primit un gol sau două, învingătoarea eram tot noi. Mă bucur că Hlistei a reușit o dublă. Avea multe meciuri în care avea ocazii, dar nu marca”, a declarat Daniel Pancu, antrenorul formației Rapid București, conform TV Digi Sport.

„În momentul acesta facem față la Liga 2 fără nicio problemă, dar nu la promovare. Cu siguranță vor mai veni jucători și vom arăta mai bine”, a mai spus Daniel Pancu, antrenorul echipei din Liga 3, în momentul în care a fost întrebat în legătură cu viitorul giuleștenilor.

Daniel Pancui în meciul amical jucat de Rapid București

Rapid e lider în Liga 3

Rapid București se află pe prima poziție în clasamentul Ligii a 3-a, Seria 2. Giuleștenii au adunat 60 de puncte și se află la 5 în fața Unirii Slobozia. Nu mai puțin de cinci etape au mai rămas până la finalul sezonului 2018 – 2019, iar Rapid și Slobozia se vor duela în runda cu numărul 28, pe 11 mai.

Echipa trimisă în teren de Daniel Pancu în meciul Rapid București – Argicola Borcea: Ciuculescu – Băjan, Catrici, Manole, Oanea – Jorza, Cârstocea – Sefer, Drăghiceanu, Hlistei – Vlada.

Tags: