Life

Daniela Gyorfi își dă de gol colegele de breaslă: „Mă întâlnesc cu ele la estetician și nu recunosc”

Daniela Gyorfi a vorbit despre operațiile estetice și de ce consideră că acestea sunt utile. Cântăreața susține că sunt multe persoane publice care nu recunosc faptul că au astfel de intervenții.
13.05.2022 | 16:31
Daniela Gyorfi isi da de gol colegele de breasla Ma intalnesc cu ele la estetician si nu recunosc
Daniela Gyorfi a vorbit despre operațiile estetice. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi nu se ferește să recunoască faptul că are mai multe intervenții estetice. În emisiunea lui Cătălin Măruță, cântăreața a dezvăluit de câte ori a apelat la ajutorul specialiștilor. Totodată, vedeta a mărturisit că sunt mai multe persoane publice pe care le cunoaște și care nu își asumă faptul că au intervenții de înfrumusețare.

Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre colegele de breaslă. Ce spune despre vedetele care nu își asumă faptul că au operații estetice

Daniela Gyorfi este de părere că este mai bine să-și asume faptul că are mai multe operații estetice, decât să afirme că aspectul fizic i se datorează anumitor obiceiuri sau alimente, așa cum, după spusele sale, procedează multe persoane publice.

ADVERTISEMENT

În emisiunea lui Cătălin Măruță, cântăreața a afirmat că de multe ori se întâlnește cu anumite colege de breaslă la medicul estetician, însă acestea nu își asumă faptul că au intervenții de înfrumusețare.

„Mă întâlnesc cu ele la estetician și nu recunosc”, a declarat Daniela Gyorfi.

Câte operații estetice are Daniela Gyorfi?

Cântăreața este adepta procedurilor estetice și chiar l-a convins și pe George Tal, tatăl fiicei sale să își facă o astfel de intervenție. Totuși, cântăreața le transmite tinerelor care vor să facă acest pas să fie foarte atente la cine merg, deoarece ea a avut de suferit pentru că nu s-a informat corespunzător.

ADVERTISEMENT

Artista consideră că nimeni nu poate arăta la fel ca în pozele de pe rețelele sociale, astfel că acestea nu trebuie considerate un exemplu.

Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre operațiile sale estetice eșuate și a mărturisit că a fost nevoită șă-și opereze sânii de trei ori. Totodată, a trecut prin două operații chirurgicale la nivelul gingiilor, după ce și-a pus fațete dentare la un medic promovat de mai multe vedete.

ADVERTISEMENT

Pe lângă aceste intervenții, solista a recunoscut că, din când în când, își umple ridurile cu botox și își injectează acid hialuronic în buze.

„Îmi fac toate asta. Îmi fac botox. Îmi place să-mi fac buzele din când în când, să mi le mai umplu puțin. Arăt bine, dar ca să arăți bine, trebuie să faci anumite lucruri. Eu am 50 de ani”, a explicat Daniela Gyorfi.

ADVERTISEMENT