Life

Daniela Gyorfi a făcut Paștele în familie. Solistei i-au fost date toate planurile peste cap

Daniela Gyorfi (53 de ani) trebuia să cânte în ziua de Paște, însă în cele din urmă s-a reorientat și a făcut sărbătorile la niște prieteni foarte apropiați.
26.04.2022 | 00:23
Daniela Gyorfi a facut Pastele in familie Solistei iau fost date toate planurile peste cap
ADVERTISEMENT

Cântăreața a petrecut Învierea Mântuitorului Iisus Hristos în familie și cu câțiva amici. Solista și cei dragi s-au bucurat de momentele frumoase și au organziat un grătar, partenerul de viață dorindu-și să stea împreună și în anii următori.

Daniela Gyorfi, despre sărbătorile pascale. Cum a petrecut solista după anularea unui concert

Daniela Gyorfi s-a trezit cu planurile date peste cap, după ce unul dintre concertele sale a fost amânat. Artista ar fi trebuit să ajungă la Londra pentru un eveniment, doar că lucrurile nu s-au mai concretizat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Nu voiam să fie așa, dar așa s-a întâmplat. Trebuia să cântăm în Londra și, din păcate, cei la care trebuia să cântăm s-au îmbolnăvit, soacra sau ceva de genul ăsta, ceva mai grav decât o simplă boală. 

Și atunci s-a amânat și am rămas oarecum descoperiți, dar am fost la prietenii noștri de familie la Bobby și Alina, colegul cu care cânt.

ADVERTISEMENT

Și a fost foarte drăguț, la grătar chiar dacă noi nu prea mâncăm, dar să știi că am dat și eu cioca cu Măruica. Bine că a fost frumos afară”, a mărturisit cântăreața într-o emisiune de la Antena Stars.

Daniela Gyorfi, sărbătoare de Paște în familie

Daniela Gyorfi a petrecut în cele din urmă sărbătorile pascale în sânul familiei și câțiva prieteni buni. Vedeta a dezvăluit că nu are tradiții pentru această sărbătoare, ci doar îi cumpără fetiței sale haine noi.

ADVERTISEMENT

Anul acesta Maria și-a dorit numai tricouri. Totodată, cântăreața a subliniat că abia acum înțelege importanța zilelor de Paște sau de Crăciun petrecute în familie.

„Că te auzeam cu familia, Paștele și Crăciunul, de fapt, despre asta este vorba, acum nu sunt eu un om mare înțeleapt, dar pot să spun că odată cu vârsta sau nu știu când ești mai matur atunci îți dai seama ce importanță are familia”, a completat artista.

ADVERTISEMENT
Tags: