Fotbal intern

Dănuţ Lupu a comentat venirea lui Gicu Grozav la Dinamo. “Dacă mai aştepta vreo 6 luni, putea să se lase!”

02.10.2018 | 11:34
Gicu Grozav prezentând tricoul formaţiei Dinamo Bucureşti. Dănuţ Lupu a comentat venirea atacantului din "Groapă"

Dănuţ Lupu, fostul jucător al formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a comentat în legătură cu decizia lui Gicu Grozav de a veni din nou la gruparea din “Ştefan cel Mare”. Acesta nu a fost impresionat de atacantul în vârstă de 27 de ani care a fost dorit şi de FCSB.

După ce a vorbit despre venirea lui Gicu Grozav la FC Dinamo Bucureşti, Dănuţ Lupu a dezvăluit că atacantul ar fi acceptat oferta lui Gigi Becali de a merge la FCSB dacă ar fi avut probleme financiare. Mai mult, acesta îl sfătuieşte pe internaţionalul român să se concentreze pe ceea ce are de făcut în teren.

Cum a comentat Dănuţ Lupu venirea lui Gicu Grozav la Dinamo

“Dinamo i-a întins o mână de ajutor lui Grozav. Dacă se gândea la națională, trebuia să-și găsească o echipă din vară. El crede că într-o lună sau două va ajunge acolo? Se înșală amarnic! V-ați gândit că nu joacă de 3 luni? Mi-aș dori din tot sufletul să reușească, dar Dinamo mai are o astfel de experiență, cu Torje.

Nu știu cât de repede se poate integra la echipă. Sper să își dorească să joace fotbal, să-l intereseze doar acest aspect. Dacă mai aștepta vreo 6 luni, putea să se lase! Bă baiatule, dacă vezi că nu te vrea nimeni, fă-ți datoria și încearcă să ai un comportament fotbalistic OK! Doar așa îți poți găsi echipă. Dacă nu avea ceva pus deoparte, alegea FCSB în detrimentul lui Dinamo. Înseamnă că acum nu are problema zilei de mâine. Oricum, să fim realiști. S-a dus treaba cu spiritul dinamovist și spiritul stelist. Credeți că dacă exista o ofertă concretă, nu-l lăsa Negoiță pe Nistor să plece la FCSB?”, a spus Dănuț Lupu, la Pro X.

Gicu Grozav atacând poarta Suediei în meciul amical jucat în Craiova
Gicu Grozav în partida amicală disputată de România cu Suedia

1.000.000 de euro este cota lui Gicu Grozav, conform transfermarkt.com

13 meciuri şi 4 goluri are Gicu Grozav la Dinamo

Tags: