News

Dany Vicol, tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat la Rudeni

10.09.2019 | 09:18
Dany Vicol tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu va fi inmormantat la Rudeni
Dany Vicol va fi înmormântat joi, la Rudeni. Sursa foto: viva.ro

Dany Vicol, tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu în noaptea de sâmbătă spre duminică, va fi înmormântat la Rudeni, în același loc cu sora lui, care a murit la 6 ani după o luptă cu o boală incurabilă.

Dany Vicol va fi înmormântat joi, 12 septembrie

„Familia e în stare de șoc! Toți se pregătesc de înmormântare. Dany va fi înmormântat joi, la Rudeni, acolo unde locuies părinții lui. Va fi îngropat în același loc unde este și sora lui”, a declarat unchiul tânărului pentru cancan.ro.

Înmormântarea tânărului de 25 de ani va avea loc joi, 12 septembrie. Acesta se întorcea în noaptea de sâmbătă spre duminică de la un priveghi la care nu voia să participe. A fost rugat de soția lui să plece, căci era vorbă de o rudă de-ale acesteia. Ea a avut grijă de bebelușul de patru luni pe care îl au împreună, fapt pentru care a stat acasă, în Chitila.

Dany Vicol
Dany a lăsat în urmă doi copii. Sursa foto: cancan.ro

Părinții tânărului mort în accident au mai pierdut o fetiță

Din nefericire, acum, femeia trebuie să se pregătească să își conducă pe ultimul drum soțul. În urmă au rămas doi copii și o familie îndurerată.

„Părinții lui Dany Vicol au mai pierdut o fetiţă, din cauza unei boli incurabile, la vârsta de 6 ani. Vor amândoi să moară acum! L-am ţinut pe tatăl lui la mine până dimineaţa, de frica mamei, să nu sufere un şoc. Până la urmă i-am spus şi i s-a făcut rău (…). Mario venea de la o partidă de poker unde băuse şi se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi şi urma să meargă la un grătar la mama lui, de ziua ei”, a declarat unchiul tânărului, potrivit click.ro.