Sporturi

Darren Cahill, în vacanţă la munte cu Simona Halep! “Când te retragi din tenis… în vreo zece ani”. Galerie Foto

21.11.2018 | 15:20
Darren Cahill in vacanta la munte cu Simona Halep Cand te retragi din tenis in vreo zece ani Galerie Foto

Darren Cahill i-a transmis un mesaj Simonei Halep după vacanţa petrecută la munte. Chiar dacă au anunţat de curând că nu vor mai lucra împreună şi în sezonul următor, Simona Halep şi Darren Cahill petrec câteva zile alături de echipă în Austria, la Solden, la schi, pentru a încheia anul aşa cum se cuvine. Liderul mondial din WTA a postat o fotografie în care apare alături de tehnicianul australian, cu mesajul: “Victoria este importantă, dar prietenia este pentru totdeauna”.

La câteva ore după fotografia Simonei Halep, şi Darren Cahill a simţit nevoia să transmită un mesaj pe reţelele de socializare referitor la vacanţa petrecută la schi alături de fosta sa elevă, precizând că s-a simţit fantastic la munte. Alături de cele şase fotografii publicate pe contul personal de Instagram, Darren a ţinut să transmită un mesaj: “Îţi mulţumesc pentru incredibila vacanţă de final de an, Simona. Schiul te aşteaptă pentru când te vei retrage… în vreo zece ani. O echipă grozavă”, a scris tehnicianul de la Antipozi pe Instagram.

Mesajul pe care Darren Cahill i l-a transmis fostei sale eleve

Alături de Simona Halep şi Darren Cahill au mai fost și Andrei Cristofor, fizioteraputul locului 1 WTA, dar şi preparatorul fizic, Teo Cercel, împreună cu familia sa, Alina Tecşor-Cercel, antrenoarea echipei de Fed Cup a României, şi băieţelul celor doi. În urmă cu doar 12 zile, Darren Cahill a anunţat pe contul personal de Instagram că va înceta colaborarea după patru ani de rezultate notabile. Fanii au fost extrem de entuziasmaţi să-i vadă din nou împreună pe Simona Halep şi Darren Cahill, chiar şi în afara terenului de tenis: “Este frumos să vedem o legătură atât de strânsă care nu se rezumă doar la terenul de tenis”, “Nişte fotografii foarte frumoase. Îţi vom simţi lipsa anul viitor, Darren”, “Deja ne este dor de tine, Darren, sunteţi cei mai buni împreună”, au fost doar câteva dintre reacţiile suporterilor.

Totuşi, Simona a anunţat că va începe noul sezon fără un antrenor, semn că românca din fruntea clasamentului mondial nu se grăbeşte să-i găsească australianului un înlocuitor. Halep a luat hotărârea să-și schimbe programul pentru începutul de an și nu va merge la turneul de la Shenzhen, pe care l-a câștigat în 2018, atât la simplu, cât şi la dublu. Ea va debuta în noul an la turneul de la Sydney, turneu din categoria Premier, care va avea loc o săptămână mai târziu decât competiția din China.