Sport

Fiul lui David Beckham a debutat la Inter Miami! Ce mesaj i-a dat fostul mare fotbalist englez. Video

Romeo Beckham, al doilea băiat al lui David Beckham, a debutat, la 19 ani și aproape 5 luni la Inter Miami, grupare condusă de fostul internațional englez, iar tatăl nu a ratat momentul de a-i transmite un mesaj.
29.01.2022 | 08:49
Fiul lui David Beckham a debutat la Inter Miami Ce mesaj ia dat fostul mare fotbalist englez Video
ADVERTISEMENT

Al doilea băiat al lui David Beckham, Romeo, a jucat primul lui meci pentru echipa condusă de tatăl lui, Inter Miami, în meciul amical susținut împotriva echipei peruane Universitarios de Deportes, informează dailymail.co.uk.

Fiul lui David Beckham a purtat tricoul cu numărul 37

Tânărul, care pe 1 septembrie a împlinit 19 ani, a jucat pentru prima dată în tricoul echipei condusă și patronată de tatăl său și a purtat tricoul cu numărul 37. El a fost folosit din primul minut de antrenorul principal Phil Neville, coleg cu Beckham la Manchester United între 1995 și 2005, dar și la naționala Angliei până în 2007.

ADVERTISEMENT

Pentru Romeo Beckham a fost prima experiență de a juca în fața a 7.000 de spectatori, iar la finalul meciului și-a scris impresiile pe contul de instagram. „Primul meci în fața fanilor noștri. A fost o nebunie”, a scris el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ROMEO (@romeobeckham)

Evident, primul comentariu la respectivul status l-a făcut chiar tatăl lui. „Bravo, prietene”, a scris fostul mare internațional englez.

ADVERTISEMENT

Alături de fiul lui David Beckham a jucat și cel al lui Phil Neville

Dar David Beckham nu a fost singurul tată mândru după victoria din primul meci amical internațional al celor de la Inter Miami. Antrenorul Phil Neville l-a folosit pe fiul lui, Harvey, tehnicianul declarând că Romeo și Harvey au progresat de când au fost aduși de la For Launderdale.

Iar după meci a recunoscut că a nu a văzut golul marcat de fiul lui. „Sincer să fiu, am ratat golul. Vorbeam cu al patrulea oficial. Cineva a spus că a fost un gol frumos”, a spus antrenorul după meci, pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Se descurcă bine, muncește din greu”, a spus Phil despre fiul său. „Așteaptă cartea verde pentru a deveni cetățean american. Este un proces lung. Dar, la fel ca toți jucătorii tineri, el va avea oportunități în pre-sezon. Dacă îmi place să-l antrenez? Uneori da, alteori nu.

Este ceva cu care trebuie să ne obișnuim, în special să găsesc echilibrul între a fi tată și a fi antrenorul lui”, a mai precizat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Fiul lui David Beckham nu apare pe lista jucătorilor din sezonul viitor

Phil Neville s-a referit și la meciul propriu-zis. „Sper că fanilor le-a plăcut jocul și experiența de a veni pe acest stadion superb. A fost grozav pentru noi să ne vedem suporterii.

Partida a oferit jucătorilor noștri mai tineri, în special celor care abia au venit la echipă, o expunere în fața publicului într-o situație de presiune. Au fost câteva lucruri cu adevărat bune și părți la care trebuie să continuăm să ne îmbunătățim.

Cred că a fost un exercițiu extraordinar și sunt foarte mulțumit”, a declarat tehnicianul pentru site-ul oficial al clubului.

Acest club, de la Academie la Fort Lauderdale CF și până la echipa care joacă în MLS, formează jucători tineri și cred că este un loc foarte bun pentru ca ei să se dezvolte. În această seară, antrenorul a dat multor tineri posibilitatea de a juca și cred că ne-am descurcat bine”, a spus, la rândul lui, mijlocașul Azcona, pentru aceeași sursă.

Inter Miami a anunțat și numerele pe care le vor purta jucătorii în sezonul viitor. Vedeta echipei, atacantul argentinian Gonzalo Higuaín, va avea numărul 10. Romeo Beckham și Harvey Phillips nu apar pe lista respectivă.

ADVERTISEMENT