Life

Romeo, unul din băieții lui David Beckham, s-a transformat în… Justin Bieber! Cum arată ceilalți copii ai fotbalistului

Romeo, unul din cei patru copii ai lui David Beckham, seamănă izbitor cu cântărețul Justin Bieber. Cum arată acum ceilalți copii ai fotbalistului?
24.09.2021 | 15:35
David Beckham, alături de familia lui. Foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

David Beckham și Victoria au patru copii împreună: Brooklyn (22 de ani), Romeo (19), Cruz (16) și Harper (10).

Primul membru al familiei a venit pe lume pe 4 martie 1999. Băiatul cel mare al fotbalistului părea să pășească la un moment dat pe urmele tatălui.

ADVERTISEMENT

Tânărul care seamănă cel mai bine cu David a cochetat cu sportul rege timp de 10 ani, însă odată cu trecerea timpului și-a dat seama că este pasionat de fotografie.

Cum arată acum cei patru copii ai lui David Beckham. Romeo aduce mult cu Justin Bieber

În ultimii ani, Brooklyn s-a făcut remarcat ca fotomodel, iar pe pagina lui de Instagram sunt cele mai multe dovezi că băiatul cel mare al Victoriei se simte în largul lui când prezintă articole vestimentare de la case de modă renumite.

ADVERTISEMENT

Brooklyn nu a pierdut mult timpul nici din punct de vedere sentimental. Manechinul s-a logodit în anul 2020 cu iubita lui, Nicola Peltz, cu care are planuri mari de viitor.

Trecem mai departe la cel de-al doilea băiat al fotbalistului, Romeo. În unele fotografii pe care acesta le-a publicat în mediul online, tânărul seamănă izbitor cu artistul pop Justin Bieber.

ADVERTISEMENT

Fanii cântărețului canadian au remarcat că Romeo nu doar că vopsit blond este leit Bieber, dar și atitudinea este aproape identică.

La fel ca fratele cel mare, Romeo face și el carieră în modelling, zonă unde ar fi fost împins de către mama lui. În anul 2021, Romeo a apărut pe coperta revistei Vogue, varianta pentru bărbați.

ADVERTISEMENT

Cruz, următorul în succesiunea familiei, s-a născut pe 20 februarie 2005. Nici el nu pare foarte interesat de fotbal. Tânărul s-a remarcat deja cu talentul său la chitară și pian.

Romeo Beckham, în primele două fotografii din stânga, Justin Bieber, în dreapta. Foto: Instagram

Mezina familiei studiază muzica și actoria la Londra

În decembrie 2020, Cruz a postat cover-ul melodiei „Jump” de la Van Halen. Interpretarea sa la pian a creat furori în mediul virtual.

Mezina familiei, venită pe lume pe 10 iulie 2011, singura fată a lui Beckham, pare tentată de muzică, moștenind astfel talentele vocale ale mamei sale.

Harper Seven studiază muzica și actoria la Academia de  Artă Teatrală Italia Conti din Londra și își dorește să devină o artistă renumită, la fel ca Victoria.

Cei doi părinți postează destul de des poze și videoclipuri alături de copiii lor, având toți 6 comunități numeroase de fani. Fiecare din clanul Beckham se bucură de un număr uriaș de urmăritori pe rețele precum Instagram.

 

 

 

ADVERTISEMENT