Fotbal international

David Beckham începe o nouă carieră! Va fi agent şi vrea să semneze cu Mason Greenwood, “perla” de 17 ani a lui Manchester United

27.09.2019 | 13:08
David Beckham incepe o noua cariera Va fi agent si vrea sa semneze cu Mason Greenwood perla de 17 ani a lui Manchester United
ADVERTISEMENT

David Beckham a pus bazele unei noi companii, împreună cu doi prieteni apropiați și va deveni agent de fotbal. Prima țintă a lui Beckham este Mason Greenwood, puștiul de 17 ani al lui Manchester United, care este considerat un viitor star al fotbalului englez. Fostul internațional englez mai deține și un club de fotbal din liga a V-a din Anglia, Salford City.

David Beckham devine agent de fotbal

David Beckham va deveni agent de fotbal și a deschis o companie specializată, din care speră să facă o adevărată afacere de succes. Pe lângă Salford City, Beckham mai deține o formație din Statele Unite, Inter Miami, care va fi inclusă din sezonul viitor în ligile profesioniste americane. Între timp, David speră că va reuși să-l impresarieze pe Mason Greenwood, „perla” lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

Greenwood a reușit să marcheze în ultimul meci jucat de „diavolii roșii”, în Cupa Ligii Angliei cu Rochdale. Manchester United a trecut de Rochdale la loviturile de departajare, după ce în cele 180 de minute regulamentare, scorul a fost 1-1.

  • 1.000 de lire sterline pe săptămână câștigă Mason Greenwood la Manchester United
Mason Greenwood, în tricoul lui Manchester United. Sursă foto: hepta.ro
Mason Greenwood, în tricoul lui Manchester United. Sursă foto: hepta.ro

Mason Greenwood, puștiul minune al lui United

Mason Greenwood are doar 17 ani, dar deja i-a uimit pe antrenorii săi de la Manchester United. Puștiul știe să șuteze la fel de bine cu ambele picioare, iar în sezonul trecut a înscris 30 de goluri în 29 de meciuri pentru Academia de Fotbal a „diavolilor roșii”. Ole Gunnar Solskjaer este foarte mulțumit de Mason, despre care spune că va crește din ce în ce mai mult, iar în viitor va fi titular și în naționala mare a Angliei.

ADVERTISEMENT

„Mason este un marcator înnăscut, mai mul decât cei doi. Sunt sigur că va profita de șansa pe care a primit-o și are tot ce îi trebuie pentru a deveni un jucător de succes. Marcarea primului gol pentru echipa mare îi lipsește și acest lucru îl apasă foarte tare. Dă bine cu ambele picioare și sunt sigur că va înscrie destul de repede”, a mai spus tehnicianul norvegian.

  • 7.000.000 de euro este cota de piață a lui Mason Greenwood, conform transfermarkt.com