News

De ce a demisionat Andra Miron de la Realitatea TV! Ce ofertă de job a primit

02.05.2019 | 21:37
Andra Miron si-a dat demisia de la Realitatea TV

Andra Miron, prezentatoarea emisiunii “Prime Time News”, și-a dat demisia de la Realitatea TV, după 14 ani! Jurnalista a făcut publică plecarea sa printr-o postare pe o rețea de socializare, în care le-a spus fanilor săi și unde urmează să lucreze!

Andra Miron și-a dat demisia de la Realitatea TV, după 14 ani

”14 ani si o luna trec ca o clipa. A fost perioada in care am invatat cel mai mult, am trait cele mai frumoase si interesante experiente, am cunoscut oameni care mi-au fost mentori si care mi-au deschis mintea, mi-au fortat limitele, mi-au dat un scop in viata.

Meseria de jurnalist este una superba fara doar si poate pentru ca ofera priviilegiul de a lucra pentru oameni fara ca ei sa ti-o ceara, fara ca ei sa te plateasca, ci pentru ca acesta este spiritul si menirea ei. Realitatea TV a fost o experienta colosala, iar oamenii care raman acolo merita in continuare respectul nostru, al tuturor.

Andra Miron demisie Realitatea TV
Andra Miron si-a dat demisia de la Realitatea TV, dupa 14 ani

Andra Miron pleacă spre zona de comunicare

Eu ma indrept acum spre zona de comunicare, fara a ma desprinde de crezul care m-a ghidat in toti acesti ani – lucreaza pentru oameni! Multumesc tuturor celor mi-au fost alturi in acest timp, multumesc pentru mesajele pe care le-am primit si pentru curajul pe care mi l-au dat. Raman alaturi de voi!”, a scris Andra Miron pe rețelele de socializare.

Întrebată de jurnaliștii de la Paginademedia.ro care a fost motivul pentru care a decis să plece de la Realitatea TV, Andra Miron a răspuns: „A fost o decizie destul de dificilă, deoarece mă gândesc cu mult drag la colegii din Realitatea TV. Am primit o ofertă pe care am analizat-o un timp”.

Prezentatoarea TV a precizat că demisia de la postul de știri nu a venit pe seama deciziei pe care a luat-o instanța luna trecută, mai exact intrarea în faliment a Realitatea Media, ci în urma unei oferte de job din zona de PR pe care a primit-o. Mai mulți jurnaliști au anunțat că vor părăsi televiziunea, după intrarea în faliment.

Tags: