Life

De ce a dispărut Lidia Buble de pe social media? Are legătură cu Răzvan Simion: „Mi-era frică”

Lidia Buble a dezvăluit că Răzvan Simion, fostul său iubit, a jucat un rol important în decizia ei de a dispărea o perioadă din spațiul public. Ce a sfătuit-o prezentatorul de la Antena 1?
10.06.2022 | 10:33
De ce a disparut Lidia Buble de pe social media Are legatura cu Razvan Simion Miera frica
Răzvan Simion a susținut-o pe Lidia Buble în decizia de a luat o pauză de la viața publică. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În primăvara acestui an, Lidia Buble a decis să ia o pauză de la tot ce înseamnă viață publică. A șters totul de pe rețelele sociale, a refuzat orice apariție și nu a oferit nicio explicație. Atunci când a revenit, artista a spus că se simțea foarte obosită și avea nevoie de această schimbare, însă abia acum a mărturisit că Răzvan Simion a avut un rol important în luarea deciziei.

Ce legătura a avut Răzvan Simion cu dispariția Lidiei Buble din spațiul public? Artista a dezvăluit adevărul abia acum

Lidia Buble și-a luat fanii prin surprindere în luna martie a acestui an când a dispărut brusc din spațiul public. Artista și-a șters atunci toate fotografiile de pe rețelele sociale și nu a mai acceptat nicio invitație la TV sau radio. Mai mult, nu a oferit explicații nimănui, nici măcar familiei.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a revenit, cu un look complet schimbat și cu piesa Draga mea, Lidia Buble a explicat că nu se mai regăsea în viața sa. Într-un interviu acordat recent, artista a dezvăluit că Răzvan Simion, fostul său iubit, a jucat în rol decisiv în momentul în care a luat hotărârea.

„Într-o zi vorbeam cu Răzvan și zic, ‘Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, că nu mă mai regăsesc’. Mă uitam în oglindă și ziceam, ‘cine e fata asta?’.

ADVERTISEMENT

Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: ‘Ia o pauză, ce te oprește?’. Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă.

Dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să inspir oamenii cu muzică și energie bună. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Mi-a prins bine. Nu pot decât să mă bucur”, a declarat Lidia Buble, citată de avantaje.ro. 

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în 2020, după cinci ani de relație. Aceștia au rămas prieteni, prezentatorul Antena 1 fiind și managerul artistei.

Lidia Buble a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului său partener, despre care spune că a învățat-o multe lucruri despre muzică.

ADVERTISEMENT

„Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV.

M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet”, spus Lidia Buble.

ADVERTISEMENT