News

De ce a făcut închisoare Cătălin Zmărăndescu, noul concurent Ferma, de la Pro TV

09.04.2019 | 20:44
Cătălin Zmărăndescu a intrat in emisiunea Ferma

Moment inedit la Ferma, emisiunea difuzată pe Pro TV, unde a intrat nimeni altul decât Cătălin Zmărăndescu, fostul campion mondial la MMA! Fostul bodyguard al lui Gigi Becali este hotărât să câștige marele premiu de 50 de mii de euro!

Cătălin Zmărăndescu a intrat în emisiunea Ferma, de la Pro TV

Cătălin Zmărăndescu a împlinit de curând 46 de ani. A devenit cunoscut publicului larg atunci când a început să lucreze pentru milionarul Gigi Becali. A ajuns să fie bodyguard pentru acesta după un meci în care l-a făcut knock-out pe garda de corp a milionarului.

În timpul perioadei în care a colaborat cu Becali, a ajuns însă şi în închisoare, după ce în anul 2009 lui Gigi Becali i-a fost furată mașina. Cătălin Zmărăndescu a participat la recuperarea mașinii, însă a ajuns să stea în arest timp de 29 de zile.

Cătălin Zmărăndescu
Cătălin Zmărăndescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a recuperat masina lui Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Mai mult, fostul său angajator l-a acuzat că l-a trădat! “Dacă vorbeam, nu mai ieșea niciodată. Și, în plus, ce colaborare să fie când eu am aceeași sentință ca și el. Bate câmpii! Fără supărare, dar nu mai vreau să aud de acest om. Am pierdut tot nu vreau să îmi mai aduc aminte. Cel mai mult mă doare că am pierdut familia. Dar va veni ziua în care roata se va întoarce pentru fiecare, Dumnezeu are grijă de toți”, declarat Zmărăndescu în anul 2013 pentru ziarul Ring.

Luptătorul a pierdut totul, după incidentul cu mașina lui Becali, când a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Atunci a hotărât să plece în Marea Britanie, de unde a luat-o de la zero. A luptat și în Anglia, unde și-a câștigat porecla ”The Legend”. Tot în Anglia s-a şi căsătorit a doua oară cu Luiza, pe care a cerut-o în 2013, la finalul unui meci de box.

Cătălin Zmărăndescu are trei copii. Are doi copii din primul mariaj, cu Cristina, care a durat 14 ani, pe Alexandra şi pe Mihai. Băiatul, acum în vârstă de 19 ani, s-a apucat de box şi MMA în urmă cu doi ani. Dar are și o fetiță mică, împreună cu Luiza. Chiar dacă fostul sportiv și-a obținut în Marea Britanie licența de antrenor, Cătălin Zmărăndescu s-a întors în România și spune că nu mai are nimic de împărțit cu nimeni.