Life

De ce a fost Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică jr. : “Asta e tot ce am de spus”

Irina Fodor a explicat, pe rețelele de socializare, care este motivul pentru care a fost recent acasă la Ștefan Bănică, alături de care prezintă show-ul Dancing on ice.
04.04.2022 | 12:18
De ce a fost Irina Fodor acasa la Stefan Banica jr  Asta e tot ce am de spus
De ce a fost Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a vorbit despre relația cu Ștefan Bănică Jr., alături de care prezintă show-ul Dancing on ice – Vis în doi. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele sociale și a explicat cum stau lucrurile.

De ce a fost Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică

Soția lui Răzvan Fodor a reacționat după apariția unor articole care făceau referire la o posibilă relație între ea și îndrăgitul cântăreț. Totul a pornit de la o întâlnire în scop profesional.

ADVERTISEMENT

Recent, cei doi prezentatori de la Antena 1 au fost surprinși de fotografi intrând în casa juratului de la X Factor. Acest lucru a dat naștere unor speculații potrivit cărora ar forma un cuplu.

Irina Fodor a clarificat situația și a spus că întâlnirea a fost una strict profesională. Au fost discutate aspecte privind emisiunea Dancing on ice.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite a publicat și e-mail-ul în care s-au discutat detalii despre această întâlnire.

„Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă.

ADVERTISEMENT

Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea.

Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa inițială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic ‘spectaculos/scandalos’ în așa-zisa lor ‘paparazzeală a anului’. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!”, și-a început Irina Fodor mesajul de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Irina Fodor
Irina Fodor, despre întâlnirea cu Ștefan Bănică. Sursa foto: Instagram

Cum a reacționat Lavinia Pîrva

Zilele trecute, Lavinia Pîrva a reacționat și ea. Soția lui Ștefan Bănică a subliniat faptul că se afla la fața locului atunci când a fost întâlnirea. Cu toate acestea, bruneta nu apare în imaginile surprinse de paparazzi.

Vedeta i-a întâmpinat pe colegii de la Antena 1 ai soțului ei. Printr-o postare pe rețelele sociale, Lavinia Pîrva a explicat care este, de fapt, situația.

„Simt nevoia să vă împărtășesc cele întâmplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la show-ul de dans Dancing on Ice: Vis în Doi, printre care și Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. 

Paparazzi au filmat toată scena pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă.

Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina ca să poată scrie în liniște ceva ‘senzațional’ și probabil îi încurcam puțin.

Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei.”, a transmis Lavinia Pîrva în mediul online.

Mai multe vedete au reacționat la postarea Irinei Fodor, printre care și Adela Popescu. Vedeta Pro TV a lăudat relația dintre Răzvan și Irina Fodor.

Emisiunea Dancing on ice – Vis în doi este difuzată la Antena 1, de la 20:00, în fiecare sâmbătă. Show-ul este live, cu Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr. prezentatori.

ADVERTISEMENT