Life

Irina Fodor și Ștefan Bănică, surprinși împreună după filmări. Cum a reacționat prezentatoarea

Irina Fodor și Ștefan Bănică, prezentatorii de la „Dancing on ice: Vis în doi”, au avut parte de o întâlnire secretă. Vedetele au fost surprinse de paparazzi.
28.03.2022 | 13:44
Irina Fodor si Stefan Banica surprinsi impreuna dupa filmari Cum a reactionat prezentatoarea
Irina Fodor și Ștefan Bănică, întâlnire secretă. Ce a declarat prezentatoarea de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatorii de la Antena 1 au fost văzuți împreună după filmările show-ului, chiar în fața casei în care locuiește juratul de la X Factor. Potrivit cancan.ro, soția lui Răzvan Fodor a fost poftită în casă prin garaj.

Irina Fodor și Ștefan Bănică, întâlnire secretă. Ce a declarat prezentatoarea de la Antena 1

Întâlnirea secretă dintre Irina Fodor și Ștefan Bănică a avut loc destul de recent, lucru care a făcut-o pe prezentatoare să reacționeze. Frumoasa șatenă a lăsat un mesaj în social media, unde a vorbit despre un nou început.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles este vorba de emisiunea „Dancing on Ice: Vis în doi”, unde mai multe vedete luptă pentru a îndeplini visele unor antrenori de patinaj sau tineri pasionați de acest sport frumos, dar în același timp costisitor.

„Bună dimineața! Începem o nouă săptămână de pregătiri pentru Vis în doi. Va fi o ediție fermecătoare, dedicată poveștilor! De abia aștept!

ADVERTISEMENT

Vă îmbrățișez și să aveți o zi de luni nemaipomenită, ca să începeți săptămâna plini de energie și bună dispoziție!”, a transmis Irina Fodor pe contul de Instagram.

Soția lui Răzvan Fodor a distribuit și două imagini de la filmările emisiunii „Dancing on Ice: Vis în doi”, într-una dintre ele fiind alături de celebrul actor și cântăreț Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor și Ștefan Bănică, prezentatori la Dancing on Ice

Cei doi moderează împreună show-ul pe gheață de la Antena 1, care a avut premiera în data de 5 martie 2022. Emisiunea se difuzează pe post în fiecare săptămână, în seara de sâmbătă, totul fiind live.

Proiectul a fost acceptat cu inima deschisă de Irina Fodor, care o perioadă destul de lungă a stat departe de lumina reflectoarelor. Frumoasa șatenă a revenit pe sticlă, în atenția publicului, o dată cu preluarea cârmei de la Gina Pistol, la „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, prezentatoarea a preluat și cealaltă emisiune moderată de iubita lui Smiley și a plecat timp de două luni din România pentru a filma „Asia Express”. Mai târziu, a semnat pentru show-ul culinar „Chefi fără limite”, care a fost realizat în Grecia.

ADVERTISEMENT