Life

De ce a suferit Marius Elisei, soțul Oanei Roman. Ce reacție a avut după scandalul în care a fost implicat Will Smith

Oana Roman a făcut o declarație neașteptată despre incidentul dintre Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar 2022. Vedeta a scos la iveală un lucru neștiut despre Marius Elisei.
29.03.2022 | 14:52
De ce a suferit Marius Elisei sotul Oanei Roman Ce reactie a avut dupa scandalul in care a fost implicat Will Smith
Oana Roman, de partea lui Will Smith. Soțul vedetei, Marius Elisei, a avut alopecie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a primit foarte multe mesaje din partea fanilor și a decis să-și spună punctul de vedere legat de reacția pe care a avut-o actorul după gluma făcută de colegul de breaslă la adresa soției sale.

Oana Roman, de partea lui Will Smith. Soțul vedetei, Marius Elisei, a avut alopecie

Oana Roman este de partea lui Will Smith, chiar dacă este ferm convinsă că ieșirea sa violentă nu a rezolvat absolut nimic. Starul s-a enervat după ce Chris Rock a făcut o glumă pe seama faptul că soția sa este cheală.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie vedeta a mărturisit că și partenerul său de viață, Marius Elisei, a suferit în trecut de alopecie, o boală autoimună a pielii care se manifestă prin căderea părului în anumite părți ale scalpului. Poate duce la căderea genelor ori a sprâncenelor.

„Peste 90% dintre voi ați fost de acord că reacția lui Will Smith a fost exagerată. Cu siguranță, a fost o reacție la mânie pe care nu a reușit să o controleze.

ADVERTISEMENT

Și reacția lui a fost, din punctul meu de vedere, una care nu a rezolvat problema. Cu boala cuiva nu faci glume. Apropo de cei care-și dau cu părerea fără să fi trăit nimic din ce comentează.

Noi am trăit asta. Marius a avut alopecie și s-a ras în cap la un moment dat. A durat niște ani și lupta cu boala asta a fost foarte grea.

ADVERTISEMENT

Nu faci caterincă despre așa ceva. Punct. Eu cred că singura persoană care poate să râdă de mine sunt eu”, a transmis Oana Roman pe contul de Instagram.

Marius Elisei, afectat de alopecie
Marius Elisei, afectat de alopecie. Sursa foto: Instagram.com

Din fericire, Marius Elisei nu mai este afectat de această boală. În plus, Oana Roman susține că gestul actorilor a fost unul cât se poate de real și că momentul palmei lui Will Smith de pe scena Oscarului nu a fost regizat.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, șatena spune că în niciun caz nu se fac glume despre bolile sau aspectul fizic al oamenilor, deși Chris Rock este cunoscut pentru faptul că este comediant.

ADVERTISEMENT