Life

De ce își face Cătălin Botezatu unghiile negre, de fapt: ”Trebuie să te documentezi”

Cătălin Botezatu își face unghiile negre. Ce se ascunde însă în spatele acestui trend? Designerul a vorbit deschis pe subiect.
13.02.2024 | 12:43
De ce isi face Catalin Botezatu unghiile negre de fapt Trebuie sa te documentezi
De ce își face Cătălin Botezatu unghiile negre. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Are un stil aparte și mereu e o apariție destul de interesantă. Chiar și așa, sunt anumite detalii care atrag atenția fanilor.

De ce își face Cătălin Botezatu unghiile negre, de fapt

Spre exemplu, Cătălin Botezatu își face unghiile negre, atât la mâini, cât și la picioare? Care e motivul? Dacă pentru mulți pare bizar la prima vedere, sau chiar amuzant, iată că designerul vine cu explicații.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe TikTok, Cătălin Botezau a explicat de ce își face unghiile negre. Designerul spune că înainte să criticăm pe cineva pentru un gest, este bine să ne documentăm.

Potrivit acestuia, unghiile negre sunt în realitate un trend de zeci de ani, fashion. Marile vedete l-au adoptat deja, iar același lucru l-a făcut și Cătălin Botezatu. Drept urmare, acesta este revoltat când vede astfel de reacții pe internet.

ADVERTISEMENT

Ce semnificație are oja neagră, de fapt

„Am unghiile de la picioare vopsite cu negru. Mă gândesc uneori câți retarzi și câți inculți sunt în general, nu doar în România. Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să documentezi.

M-am săturat să spun, de exemplu, că oja neagră de la mâini sau picioare, este un trend.  Este un trend de zeci de ani, nu doar de acum. Este un trend fashion. Vei vedea că acest trend a fost adoptat, eu am fost printre primii, de mari vedete.

ADVERTISEMENT

Încetați cu prostia asta. Nu dați dovadă decât de ură și invidie. Nu mă justific!”, a fost răspunsul dat de Cătălin Botezatu pe TikTok, pentru persoanele interesate de acest subiect.

Menționăm că nu e prima oară când designerul aduce în discuție acest trend. La un moment dat, invitat la o emisiune tv, Cătălin Botezatu a mai vorbit despre acest lucru. El povestea că își vopsește unghiile cu ojă neagră încă de la vârsta de 19 ani.

ADVERTISEMENT

De altfel acesta este un trend gotic apărut în urmă cu mai bine de 40 de ani. Tot atunci, Cătălin Botezatu spunea că oja neagră reprezintă libertatea. Și tocmai din acest motiv, tot mai multe persoane au ajuns să facă asta. El a dat exemplu nume de vedete celebre și inclusiv numele unor mari fotbaliști.

ADVERTISEMENT