Sport

Cristiano Ronaldo, o nouă controversă pe rețelele sociale. Detaliul care a aprins spiritele. Foto

Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele sociale o imagine realizată la saună, iar aceasta a declanșat o adevărată polemică din pricina unui detaliu: oja de pe degetele picioarelor!
17.04.2023 | 13:36
Cristiano Ronaldo o noua controversa pe retelele sociale Detaliul care a aprins spiritele Foto
Cristiano Ronaldo, o nouă controversă pe rețelele sociale. Detaliul care a aprins spiritele. Foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo rămâne în prim-plan chiar dacă a ales să evolueze în Arabia Saudită, pentru Al-Nassr. Nimic surprinzător de vreme ce pe lângă performanțele sportive beneficiază și de statutul de ”rege” al rețelelor sociale. Iar imaginile postate de portughez devin instantaneu virale. Mai ales atunci când oferă și detalii menite a declanșa dezbateri de idei.

Unghiile de la picioare, date cu ojă neagră, ale lui Cristiano Ronaldo, subiect de controversă pe rețelele sociale

Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru atenția pe care o acordă pregătirii fizice. Și a atras o mulțime de aprecieri, de-a lungul timpului, cu imaginile în care-și prezintă corpul sculptural. Pe care, de altfel, îl etalează și-acum, chiar dacă a împlinit deja, pe 5 februarie, 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu a făcut excepție, din acest punct de vedere, nici ultima sa postare într-un story pe Instagram. În care a oferit o imagine de la o ședință la saună efectuată în luxoasa sa reședință din Riyadh.

”Disciplina și dedicarea omului [este] la un alt nivel”, a fost ideea care a reieșit din comentariile fanilor. Însă, instantaneul avea însă să deschidă și un alt subiect de discuție, care a fost aprins dezbătut de o mulțime dintre cei 578 de milioane  de urmăritori.

ADVERTISEMENT
Ronaldo controversă
Unghiile de la picioare, date cu ojă neagră, ale lui Cristiano Ronaldo, subiect de controversă pe rețelele sociale. Foto: instagram

Mai exact, faptul că unghiile sale de la picioare sunt date cu ojă de culoare neagră. Și aceasta chiar dacă nu este pentru prima dată când acest lucru iese la iveală.

Chiar la începutul acestui an, The Sun semnala amănuntul după ce Cristiano pozase alături de fostul campion mondial la categoria grea în UFC, Francis Ngannou.

ADVERTISEMENT

Moment în care nu au fost puțini cei care au pus acest lucru pe seama faptului că Ronaldo are două fetițe. Și că, poate, unghiile negre sunt urmarea uni moment în care le-a făcut acestora pe plac.

Însă jurnaliștii germani spun că remarcaseră acest amănunt cu vreme lungă în urmă. Mai exact, în 2016, în timpul Campionatului European, într-o fotografie realizată la piscină.

ADVERTISEMENT

Și tot aceștia vin și cu o explicație menită a mai tempera comentariile răutăcioase, care nu au lipsit după fotografia de la saună. ”Mulți sportivi de top fac asta.

Pentru a-și proteja unghiile de ciuperci și bacterii atunci când picioarele lor transpiră ore-n șir în pantofi. Chiar și Mike Tyson. Dar este minunat să vezi cât de fragilă este masculinitatea aici”, a comentat, pe twitter, KEEWEE. A cărui opinie a fost confirmată și de un medic.

 

ADVERTISEMENT