News

De ce nu a putut suna Răzvan Ciobanu pe nimeni în ziua accidentului! Vica Blochina: “Nu a avut bani să îşi plătească abonamentul”

02.05.2019 | 13:57
De ce nu a putut suna Razvan Ciobanu pe nimeni in ziua accidentului Vica Blochina Nu a avut bani sa isi plateasca abonamentul

Decesul regretatului creator de modă Răzvan Ciobanu a fost neașteptat pentru toată lumea, astfel că oamenii au tot încercat să unească bucăți din povestea serii care s-a sfârșit tragic. Designerul a fost găsit mort luni dimineață, însă, suspect este că nimeni nu a putut lua legătură cu el încă de duminică seară.

Răzvan Ciobanu nu a putut suna pe nimeni în ziua accidentului pentru că abonamentul telefonului său era suspendat

Răzvan Ciobanu era un om controversat, care trăia după cum dorea, cu cine dorea, dar uneori și după o zi pe alta. De altfel, viața sa a fost formată din urcușuri și coborâșuri. Avea zile în care nu răspundea nimănui la telefon, iar altele când făcea tot posibilul pentru a suna înapoi și a povesti tot ce s-a întâmplat în timpul în care nu a vorbit cu amicii săi. Din nefericire, ultima perioadă a vieții creatorului de modă nu a fost fericită. Vedeta trecea printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, așa că ajungea des la ”mâna” prietenilor.

Răzvan nu avea o mașina a sa și conducea autoturisme împrumutate, chiar și cel în care și-a găsit sfârșitul era al unui amic. De când s-a încercat creionarea unei povești din momentul în care a părăsit Capitala și până a fost găsit fără suflare, mulți s-au întrebat de ce niciun apropiat nu știa unde se află creatorul de modă sau de ce nu și-a sunat prietenii dacă într-adevăr s-a pierdut, o ipoteză a morții sale fiind că a greșit drumul la ieșirea din Năvodari.

De ce nu a putut suna Răzvan Ciobanu pe nimeni în ziua accidentului! Vica Blochina: “Nu a avut bani să îşi plătească abonamentul”
Vica Blochina la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Vica Blochina, prietena designerului, a vorbit despre problemele financiare ale amicului său

Enigma a fost rezolvată de Vica Blochina, o prietenă apropiată lui. Designerul avea abonamentul telefonului suspendar, după cum susține blondina. „Nu avusese bani să-și plătească abonamentul. Nu putea să sune, putea să fie doar sunat și să dea mesaje pe WhatsApp atunci când se afla într-o zonă cu ”Wi Fi”. Așa că dacă s-a pierdut, nu avea cum să anunțe pe cineva”, a povestit Vica.

”Dacă am datorii?! Da,sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am…până atunci lucrurile stau cam asa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aș dori să pot colabora și pe viitor. Ambii comercializează piele naturală”,  declara vedeta în urmă cu ceva vreme.