Fotbal intern

De ce nu a rămas Alex Mitriță la FCSB în 2013. Gigi Becali: “Întrebați specialiștii!”

06.02.2019 | 11:52
De ce nu a ramas Alex Mitrita la FCSB in 2013 Gigi Becali Intrebati specialistii

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Alex Mitriță la New York City, iar latifundiarul din Pipera a dezvăluit de ce nu a rămas mijlocașul ofensiv la FCSB în 2013, atunci când Gică Hagi l-a cedat la vicecampioana României pentru a juca alături de echipa secundă în UEFA Youth League, competiție europeană de fotbal care se desfășoară anual între echipele de juniori U19 ale cluburilor în grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali susține că nu este invidios că U Craiova a reușit să îl vândă pe internaționalul român în vârstă de 23 de ani cu 8,5 milioane de dolari și a anunțat că i-a crescut prețul lui Dennis Man după ce oltenii au încasat o sumă așa mare pe Alex Mitriță. Mai mult, în momentul în care a fost întrebat de ce nu l-a păstrat la FCSB pe fostul căpitan al lui U Craiova în 2013, latifundiarul din Pipera le-a transmis jurnaliștilor să îi întrebe pe specialiști, dar și pe Gică Hagi, cel care l-a vândut cu 500.000 de euro pe Alex Mitriță la Pescara.

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu a rămas Alex Mitriță la FCSB în 2013

“Cum să fiu invidios? Eu mă bucur pentru că se confirmă ceea ce eu spun. Dacă Mitriță s-a vândut cu 8 milioane, atunci eu nu mai vreau 30 de milioane de Man, vreau 40. Eu am scăpat și de un competitor, am scăpat de un fotbalist bun. Eu nu sunt specialist în fotbal. Întrebați specialiștii. El avea 16 ani când a jucat la Steaua și nu știu de asta. Nu l-am selecționat eu. Întrebați-l pe Gică Hagi pentru că a fost la el și l-a dat mai târziu. Ce nu e al tau, nu e al tau. El nu a fost să fie al meu”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Alex Mitriță la prezentarea oficială de la New York City
  • 3,5 milioane de euro este cota lui Alex Mitriță, conform transfermarkt.com
Tags: