Life

De ce s-au despărțit Oana Roman și Cornel Păsat, de fapt: ”Relația s-a stricat din cauza mea”

Oana Roman a spus motivul real al despărțirii de Cornel Păsat. Vedeta recunoaște că a fost vina ei. Ce a făcut aceasta?
08.03.2024 | 20:36
De ce sau despartit Oana Roman si Cornel Pasat de fapt Relatia sa stricat din cauza mea
Oana Roman a spus motivul real al despărțirii de Cornel Păsat. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Cornel Păsat s-au despărțit cu ani în urmă. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani, însă deși mulți se gândeau că îi vor vedea în fața altarului, separarea a venit într-un moment neașteptat.

Oana Roman a spus motivul real al despărțirii de Cornel Păsat

De ce s-au despărțit Oana Roman și Cornel Păsat? Vedeta a vorbit deschis despre acel moment din viața ei. Fiica lui Petre Roman recunoaște că în mare parte, ruptura ar fi avut loc din cauza ei.

ADVERTISEMENT

Invitată la un podcast recent, Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Cornel Păsat. Vedeta îl descrie pe fostul ei iubit ca fiind un băiat educat și cu mult bun simț.

De asemenea, se pare că acesta era extrem de ambițios. A evoluat atât de mult cât și-a dorit, iar ea a fost alături de el întreaga perioadă și nu va uita prea curând cele trăite la acel moment.

ADVERTISEMENT

„În 8 ani, n-am simțit nicio diferență de educație dintre mine și Cornel. Era un băiat foarte educat, cu extrem de mult bun simț. Este un om care este foarte talentat, care și-a dorit mai mult decât orice să reușească în meseria lui, și-a făcut foarte bine meseria și cu o dedicare incredibilă și, mai ales, a fost dornic să învețe și să evolueze. Eu cred că doar trăind împreună, pentru el a fost important”, a povestit Oana Roman, în cadrul podcastului.

Greșeala făcută de Oana Roman

Și totuși de ce s-au despărțit Oana Roman și Cornel Păsat? Vedeta recunoaște de abia acum că s-a comportat oribil cu iubitul ei în cei 8 ani de relație. Au fost perioade în care vedeta nu era echilibrată, deși partenerul ei o trata frumos.

ADVERTISEMENT

Între cei doi nu au existat gelozii, însă separarea e venit în momentul în care vedeta se purta din ce în ce mai urât. Deși Cornel Păsat își dorea o familie completă și copii, Oana Roman avea cu totul alte planuri.

Și se pare că atunci au început și tensiunile. Vedeta, care recent și-a pierdut mama, recunoaște că relația s-a stricat din cauza ei. El și-a dorit foarte mult copii într-o zi, iar de atunci nu a mai fost cale de întoarcere.

ADVERTISEMENT

„În 8 ani de zile eu m-am purtat absolut îngrozitor cu el, pentru că eram tâmpită. Am avut perioade foarte aiurea, nu reușeam să mă echilibrez și mă purtam urât cu el. El cu mine, nu. Nu am avut nicio urmă de gelozie, pentru că nu m-a făcut să simt asta nicio secundă.

Ne-am despărțit pentru că eu mă purtam aiurea și nu-mi doream încă familie și nici să am copii. Eu am refuzat să fac copii atunci și el, într-o zi, și-a dorit foarte tare chestia asta. Relația noastră s-a stricat mai degrabă din cauza mea”, a mai spus Oana Roman în podcastul moderat de Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT
Tags: