Life

De ce să aprinzi o lumânare albă în casă în fiecare zi. Cum poți atrage sănătatea și norocul în viața ta

Lumânările pot fi adevărate talismane în viața ta. Cum poți atrage succesul, banii și dragostea doar prin aprinderea lor
28.11.2023 | 11:49
De ce sa aprinzi o lumanare alba in casa in fiecare zi Cum poti atrage sanatatea si norocul in viata ta
O lumânare albă poate face minuni. Ritualuri care atrag norocul și sănătatea de partea ta Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Nu multă lume știe că lumânările sunt un adevărat talisman. Aprinse zi de zi în casă, atrag sănătatea și norocul de partea ta. Dacă nu ai, deja, o lumânare albă în casă, ai face bine să îți cumperi cât mai repede.

O lumânare albă îți poate schimba complet energia

Încă din strămoși, lumânările au reprezentat un element primordial pentru diferite ritualuri. Fie că era vorba de purificare, fie de atragarea energiilor pozitive, fiecare zi avea corespondentul într-o lumânare.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea timpului, astfel de credințe au început să se diminueze. În prezent, lumânările cele mai întâlnite în casele oamenilor sunt cele parfumate. Însă, ceea ce nu știu mulți este faptul că o lumânările clasice sunt adevărate talismane pentru locuințe.

Dacă vrei să începi să atragi norocul și sănătatea de partea ta, atunci trebuie să știi că o lumânare albă sau bleu poate face minuni într-o zi de luni. În special, nativii născuți în zodia Rac sau Vărsător vor simți din plin puterile acestei lumânări.

ADVERTISEMENT

Potrivit libertateapentrufemei.ro, flacăra unei lumânari albe va arde mereu pentru protecția familiei, pentru echilibru spiritual, dar și pentru creativitate și fertilitate. O lumânare albă este bună și pentru eliberarea de probleme, dar și pentru deschiderea spirituală.

Lumânarea bleu este și ea la fel de importantă și de norocoasă. Flacăra ei va arde mereu pentru răbdare, pace, înțelegere, liniște și fericire. Atât lumânarea albă, cât și cea bleu fac casă bună cu pietre precum onix alb, perle sau cuarț roz.

ADVERTISEMENT

Marțea este ziua dedicată pasiunii, așa că în această zi, se recomandă aprinderea unei lumânări roșii. Flacăra ei te va ajuta să te căsătorești mai repede sau să stabilești un echilibru cu partenerul de viață. Lumânarea roșie atrage succesul în dragoste și liniștea interioară.

Ritualurile cu lumânări continuă să fie destul de puternice

Miercurea este ziua propice pentru concentrare, așa că aprinderea unei lumânări galbene este ideală. Flacăra ei va arde pentru succesul la serviciu, la diverse examene, dar și la școală. Tot miercurea este bine să atragi banii de partea ta, așa că se impune aprinderea unei lumânări verzi.

ADVERTISEMENT

Joi este ziua în care trebuie să atragi relaxarea de partea ta. Dacă vrei să ai armonie în casă și să te bucuri de un somn liniștitor, atunci trebuie doar să aprinzi o lumânare albastră.

Deși marchează sfârșitul de săptămână, ziua de vineri poate fi și începutul unor noi capitole. Dacă vrei să începi relații noi, să te bucuri de familie și de prieteni, atunci trebuie să aprinzi o lumânare roz.

Sâmbăta este numai bună pentru efectuarea de mici ritualuri. Pentru a alunga energiile negative din casa și din viața ta, o lumânare neagră te va ajuta din plin.

Duminica este ziua dedicată distracției, a ieșirilor cu prietenii și a deconectării de la cotidian. Pentru optimism și echilibru, se recomandă aprinderea unei lumânări portocalii.

ADVERTISEMENT
Tags: