Life

Ce să pui sub preșul de la intrare ca să atragi norocul și banii în casa ta. Doar așa o să eviți pierderile financiare

Ce să pui sub preșul de la intrare ca să atragi norocul și banii în casa ta? Un obicei banal te va ajuta să eviți pierderile financiare.
25.11.2023 | 22:13
Ce sa pui sub presul de la intrare ca sa atragi norocul si banii in casa ta Doar asa o sa eviti pierderile financiare
Ce să pui sub preșul de la intrare ca să atragi norocul și banii în casa ta. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai gândit vreodată că e bine să pui ceva sub preșul de la intrare ca să atragi norocul și banii în casa ta? În acest mod o să eviți pierderile financiare din viața ta, dar și alte probleme.

Ce să pui sub preșul de la intrare ca să atragi norocul și banii în casa ta

Există o mulțime de trucuri prin care poți să atragi norocul și banii în casa ta. O mulțime de plante aduc prosperitate și de asemenea, numeroase obiecte, aranjate în anumite camere, ne ține departe de orice tip de energie negativă.

ADVERTISEMENT

De ce să pui ceva sub preșul de la intrare ca să atragi norocul și banii în casă? Teoria e foarte simplă. Iar asta o spune chiar Lidia Fecioru. Potrivit bionergoterapeutului, dacă facem acest lucru nu o să regretăm deloc.

Nimeni nu își dorește pierderi financiare. Cum putem însă să le oprim? Lidia Fecioru spune că trebuie să punem sun preșul de la intrare niște bani, mai exact niște monede.

ADVERTISEMENT

Obstacolul pentru bani la ieșirea din casă

Ce efect au acestea? Ele te vor ajuta să atragi norocul și banii în casă. Iar acesta nu este singurul loc în care trebuie să pui monede. Și sub pragul casei este o altă alternativă care va avea același rezultate.

Lidia Fecioru spune că în acest mod, banii vor găsi un obstacol atunci când vor să iasă din casă. Astfel, pierderile financiare vor fi practic blocate sau încetinite. Iar acesta este un ritual destul de vechi, folosit de budiști.

ADVERTISEMENT

„Banii nu dispar de lângă noi, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc.

Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă.”, a explicat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

ADVERTISEMENT

Bionergoterapeutul mai are însă și alte sfaturi utile. Există și alte locuri din casă în care putem să ținem bani, astfel încât să atragem bunăstarea în viața noastră. O alegere bună poate fi sub faza de fructe.

De asemenea, mai putem să punem câteva bancnote și sub fața de masă. Toate aceste obiceiuri care par banale la prima vedere ne pot ajuta să evităm problemele financiare și să atragem prosperitatea.

ADVERTISEMENT