Life

De ce se pun 7 monede pe pervazul casei. Trucul care aduce abundență și prosperitate

Care este motivul pentru care se lasă 7 monede pe glaful de la fereastră. Pontul care are rolul de a atrage bunăstarea.
02.02.2024 | 00:15
De ce se pun 7 monede pe pervazul casei Trucul care aduce abundenta si prosperitate
Care este motivul pentru care se lasă 7 monede pe glaful de la fereastră. Pontul care are rolul de a atrage bunăstarea. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

De ce se pun 7 monede pe pervazul casei. Trucul care aduce abundență și prosperitate. Iată tot ce trebuie să faci pentru a avea parte de finanțe, care le oferă tuturor oamenilor o stare de liniște interioară și nu numai.

Care este motivul pentru care se lasă 7 monede pe glaful de la fereastră. Pontul care are rolul de a atrage bunăstarea

Care este motivul pentru care se lasă 7 monede pe glaful de la fereastră. Pontul care are rolul de a atrage bunăstarea. În felul acesta poți transforma bănuții într-un adevărat magnet pentru norocul în plan financiar.

ADVERTISEMENT

În primul rând, trebuie să te asiguri că ai la îndemână 7 monede diverse. Acestea se lasă afară vreme de o săptămână, perioadă în care se vor încărca cu energie de la Soare și de la Lună. Această energie are puterea de a înmulți banii.

În al doilea rând, după ce au trecut cele 7 zile se iau banii de pe pervazul locuinței și se pun într-un portofel, dar nu oricum. Specialiștii susțin că banii trebuie să stea într-un portofel nou, nicidecum în cel vechi.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, oamenii care apelează la acest truc trebuie să ia în calcul și un alt aspect pentru a atrage abundența și prosperitatea. Portofelul vechi nu se aruncă niciodată la gunoi, ci se distruge prin ardere.

Lidia Fecioru, trucuri pentru a atrage banii

Lidia Fecioru are la rândul său o serie de trucuri care te pot ajuta să atragi banii de partea ta. Unul dintre ritualurile sale se face de fiecare dată când este Lună Nouă, când este foarte important să ne punem dorințe.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, trebuie să fim liniștiți în interior, susține bioenergoterapeutul român. De asemenea, dorința care se rostește la acest moment trebuie să fie din adâncul sufletului pentru a avea puterea să se îndeplinească.

„Să spunem și pentru ce vrem banii, pentru că vor veni numai pentru ce dorință avem. Se spune: «Să vină destui ca să și rămână!». Când ne schimbăm portofelul, mai putem pune bani în portofel și îl lăsam 7 zile pe pervazul geamului.

ADVERTISEMENT

Obligatoriu să fie câțiva bani în portofelul cel nou, transferați din cel vechi. Astfel transferăm «informația». Banii din portofel pot fi inclusiv din altă țară. Trebuie să iei 7 bănuți.

Pot fi diferiți și să îi stropești cu ulei de levănțică. Așa atragem prosperitate și belșug. Astfel atragem mai mulți bani”, a dezvăluit la un moment dat Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: