Premier League

De ce stadionul lui Tottenham Hotspur nu e încă gata! “Nu am mai văzut aşa ceva până acum. Se drogau pe şantier”

21.09.2018 | 19:39
De ce stadionul lui Tottenham Hotspur nu e inca gata Nu am mai vazut asa ceva pana acum Se drogau pe santier

Tottenham Hotspur nu a putut să-şi inaugureze noul stadion la startul sezonului, iar englezii au declanşat o anchetă pentru a afla cine este vinovat pentru această situaţie. În urma raportului s-a aflat că au fost descoperite mai multe nereguli pe şantierul noii arene.

În plus, angajaţii firmei de construcţii Mace au fost acuzaţi că lucrau sub influenţa alcoolului şi că, de multe ori, consumau droguri. “Nu am mai văzut aşa ceva până acum pe niciun şantier. Erau muncitori care beau bere încă de la primele ore ale dimineţii, iar după asta se ascundeau prin toalete şi consumau cocaină”, a susţinut un muncitor, sub protecţia anonimatului, în Daily Mail.

Cât a costat stadionul lui Tottenham Hotspur care nu este încă gata

În 2009, când a fost aprobat planul pentru noul stadion al lui Tottenham Hotspur, costurile erau estimate la 400 de milioane de lire sterline. Nouă ani mai târziu, în această vară, cheltuielile pentru arena din capitala Angliei au ajuns la peste un miliard de lire sterline.

Reprezentanţii firmei de construcţii Mace au afirmat că acuzele legate de muncitori sunt total nefondate. “Organizăm des teste antidrog şi testăm muncitorii pentru a nu consuma alcool pe şantier. Atât clubul, cât şi firma noastră lucrează ca acest proiect să fie finalizat cât mai repede, pentru ca suporterii să se bucure de noua arenă”, au susţinut oficiali al firmei Mace.

Stadionul lui Tottenham nu este încă gata, dar va fi inaugurat până la finalul anului
Stadionul lui Tottenham nu este încă gata, dar va fi inaugurat până la finalul anului