Fotbal international

De la cine a primit Adrian Mutu mesaje de felicitare la 40 de ani! Surpriza făcută de jucători la antrenament! Video

08.01.2019 | 20:00
De la cine a primit Adrian Mutu mesaje de felicitare la 40 de ani

Adrian Mutu a împlinit marţi, 8 ianuarie, 40 de ani, iar fanii din întreaga lume s-au grăbit să-i trimită mesaje de felicitare. Pe Twitter, suporterii lui Juventus, Fiorentina sau Parma şi-au adus aminte de “Briliant” şi i-au urat “La mulţi ani”, însă nici cluburile pe la care a trecut nu l-au uitat.

“La mulţi ani, Adrian Mutu! 11 ani petrecuţi în Trivale ca junior şi senior”, a fost mesajul postat pe Twitter de FC Argeş. “La mulţi ani, Adrian Mutu”, au scris oficialii Federaţiei Române de Fotbal. “Astăzi este ziua lui Adrian Mutu! A împlinit 40 de ani”, a scris Chelsea Chadder, un fan al formaţiei londoneze pentru care Adrian Mutu a jucat în perioada 2003-2004. În plus, jurnaliştii de la Gazzetta dellor Sport au postat un clip video cu momentele importante din cariera lui Adrian Mutu.

Mesajele de felicitare pe care le-a primit Adrian Mutu la 40 de ani

Oficialii clubului Parma i-au transmis un mesaj de felicitare lui Adrian Mutu în ziua în care a împlinit 40 de ani. “Ne gândim la Adrian Mutu, Nakata şi Adriano, jucători de care ne este dor. La mulţi ani!”, au scris oficialii clubului de pe “Ennio Tardini” pe contul de Twitter. “La mulţi ani, Adrian Mutu!”, a fost mesajul celor de la Juve1897, dar şi al celor de la Fiorentina News.

Adrian Mutu antrenează în prezent echipa a doua din Al Wahda, iar la antrenamentul de marţi a avut parte de o surpriză din partea jucătorilor. Aceştia i-au adus un tort, însă “Briliantul” a vrut să-i mânjească cu frişcă pe faţă pe elevii săi, însă a dat greş. În ziua în care a împlinit 40 de ani, Adrian Mutu a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK în care a vorbit despre cariera lui de fotbalist. De-a lungul timpului, fostul internaţional român a jucat pentru FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Inter, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploieşti, Puni City şi ASA Târgu Mureş.

Tags: