News

De la glumă, la dosar penal. Trei tineri au dat foc unui bărbat din Vâlcea, imagini șocante de la locul incidentului

Trei tineri au vrut să facă o glumă și au dat foc unui bărbat din Vâlcea. S-au ales cu dosar penal, după ce polițiștii s-au autosesizat.
20.02.2024 | 12:46
De la gluma la dosar penal Trei tineri au dat foc unui barbat din Valcea imagini socante de la locul incidentului
Au vrut să facă o glumă și au dat foc unui bărbat. colaj Fanatik/ Foto captură Vocea Vâlcii
ADVERTISEMENT

De la o glumă, trei tineri s-au ales cu dosar penal după ce au dat foc unui bărbat din județul Vâlcea. Scenele șocante au avut loc în localitatea Stoenești, fiind surprinse de o cameră de supraveghere instalată în vecinătate.

Trei tineri au vrut să facă o glumă și au dat foc unui bărbat

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, pe data de 13 februarie, însă imagini de la fața locului au fost făcute publice recent. Inconștienți, cei trei tineri au crezut că fac o glumă și nu au luat în calcul că totul se putea transforma într-o adevărată tragedie.

ADVERTISEMENT

Ar fi folosit un un spray cu gaz și o brichetă, pentru a incendia bărbatul. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional. Se poate observa cum cei trei tineri se apropie de victima, care stătea cu spatele la ei, fără să vadă ce intenție aveau respectivii.

Apoi, tinerii i-au dat foc localnicului. Din fericire, flacăra a fost stinsă rapid de celelalte persoane aflate în preajmă la momentul respectiv. Bărbatul a suferit un atac de panică după acest incident șocant.

ADVERTISEMENT

Indivizii s-au ales cu dosar penal

Polițiștii din județul Vâlcea s-au autosesizat în urma apariției imaginilor în spațiul public. Tinerii implicați au fost identificați și s-au ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Cercetările continuă în acest caz.

„În referire la imaginile în cauză, vă informăm că polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Pietrari au identificat persoanele implicate și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

ADVERTISEMENT

Totodată, menționăm faptul că partea vătămată nu a necesitat transport la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea, conform presei locale.

Un incident similar s-a petrecut, în urmă cu câteva zile, lângă cimitirul Progresul din București. Însă, de această dată vorbim de un gest făcut în mod intenționat. Un bărbat de 64 de ani a aruncat benzină pe fosta iubită și apoi i-a dat foc.

ADVERTISEMENT

Însă, focul a cuprins și hainele agresorului, care a ajuns la spital în stare gravă, cu arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului. De asemenea, mama femeii a fost și ea arsă la nivelul membrelor, în timp ce încerca să își salveze fiica. Cele două femei au fost transportate în stare de conștiență la spital.

ADVERTISEMENT
Tags: