News

Trei persoane arse lângă un cimitir din București. Un bărbat a incendiat două femei, dar flăcările l-au cuprins și pe el

Incident grav raportat miercuri în lângă un cimitir din București. Un bărbat a incendiat două femei, dar flăcările l-au cuprins și pe el.
14.02.2024 | 19:05
Trei persoane arse langa un cimitir din Bucuresti Un barbat a incendiat doua femei dar flacarile lau cuprins si pe el
Caz cutremurător în București: un bărbat a incendiat două femei, dar flăcările l-au cuprins și pe el. Sursa foto: Știrile ProTV / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat din București a comis un gest șocant miercuri, 14 februarie. Individul a incendiat două femei. Flăcările l-au cuprins și pe el în final. S-a ales cu răni extrem de grave.

Caz cutremurător în București: un bărbat a incendiat două femei, dar flăcările l-au cuprins și pe el

Incidentul din Municipiul București a avut loc pe o stradă din Sectorul 5, lângă cimitirul Progresul. În apelul inițial la 112 se anunța că trei persoane au fost incendiate.

ADVERTISEMENT

Surse judiciare citate de publicația Gândul.ro spun că evenimentul a avut loc în jurul orei 16.40. Atunci, un bărbat s-a deplasat la adresa fostei sale iubite, din Sectorul 5.

Acesta a pus la cale un plan diabolic. Individul luase cu el o sticlă cu benzină. În momentul în care femeia a ieșit la poartă, acesta i-a turnat combustibil pe haine și i-a dat foc.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, flăcările puternice s-au extins pe trupul femeii. Focul i-a cuprins și hainele individului. În acel moment a intervenit și mama femeii, care ar fi luat foc la rândul ei în timp ce încerca să-și salveze fiica.

Bărbatul care a provocat incidentul, în stare gravă la spital

În urma acestui incident, cele trei persoane au fost transportate de urgență la spital. Bărbatul în vârstă de 64 de ani s-a ales cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, notează Știrile ProTV.

ADVERTISEMENT

Femeia de 50 de ani pe care a incendiat-o a fost dusă conștientă la Spitalul Bagdasar cu arsuri la nivelul capului și membrelor. La rândul ei, mama victimei, în vârstă de 80 de ani, a fost transportată la Spitalul de Arși conștientă și cu arsuri la nivelul membrelor.

Ce spune Poliția Municipiului București despre acest caz

Direcție Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a emis un comunicat în urma acestui grav incident. Oamenii legii spun că bărbatul ar fi aruncat benzină atât asupra fostei prietene, cât și asupra sa.

ADVERTISEMENT

La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 16.45, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate.

Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la adresă au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificate două femei și un bărbat, cărora echipaje ale ambulanței le acordau îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale, bărbatul în vârstă de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât și asupra fostei concubine o substanță inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc.

Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul.

Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin din zonă. Toate cele trei persoane au fost evaluate medical de către echipajele de prim-ajutor, ulterior fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, anunță DGPMB.

ADVERTISEMENT
Tags: