Fotbal intern

Denis Alibec a apelat la ajutorul mamei pentru a-și plăti chiria! Atac dur la conducerea Astrei

16.05.2019 | 15:30
Denis Alibec a apelat la ajutorul mamei pentru asi plati chiria Atac dur la conducerea Astrei
ADVERTISEMENT

Atacantul Denis Alibec a apelat la ajutorul mamei pentru a-și plăti chiria, deoarece jucătorii de la Astra Giurgiu sunt neplătiți de mai multe luni. Din cauza restanțelor financiare pe care clubul le are la jucători, președintele Dani Coman și-a prezentat demisia. Fostul portar le promisese fotbaliștilor că va recirge la acest gest dacă nu își vor primi o parte din bani până la meicul cu Viitorul din etapa a noua a play-off-ului Ligii 1 Betano.

Denis Alibec a apelat la ajutorul mamei pentru a-și plăti chiria: ”Îi trimit de câteva luni bani de acasă”

”Este adevărat că eu îi trimit de câteva luni lui Denis bani de acasă. Dar sunt banii munciți de el, joacă de 10 ani de zile fotbal. Nu a pierdut banii, îi are acasă. Dar suma apărută e ridicolă. Ce să facă Denis cu 150 de lei? Păi nu ajunge nici până la Ploiești. Chiar azi i-am mai trimis niște bani, are de plătit chirii, trebuie să și mănânce ceva, dar cu 150 de lei cred că nimeni nu poate trăi în București. Să fim serioși. Nici un prânz nu poate mânca”, a declarat mama lui Denis Alibec despre ajutorul pe care i l-a dat fiului său pentru a-și plăti chiria.

ADVERTISEMENT

”Toată lumea cunoaște situația de la Astra, care în acest moment nu e cea mai bună. Dar sunt promisiuni că se vor rezolva o parte dintre probleme curând. Asta își dorește toată lumea. O fi spus ceva în vestiar că ia bani de acasă, dar nu cred că a pronunțat vreo sumă și cred că au fost interpretate declarațiile lui Mrzljak”, a mai spus Emilia Stroe, mama fotbalistului, pentru gsp.ro.

Denis Alibec în duel pentru balon cu Sebastian Mladen în meciul Astra Giurgiu - FC Viitorul
Denis Alibec în duel pentru balon cu Sebastian Mladen în meciul Astra Giurgiu – FC Viitorul

”E normal să ia bani de acasă”

”Pentru că așa fac majoritatea jucătorilor, altfel cum ar trăi? Mergeți cu el în mașină și vedeți de câți bani bagă benzină pentru un drum București-Ploiești. Și veți vedea că acei 150 de lei sunt ridicoli. E normal să ia bani de acasă, de unde din altă parte? Nu-s banii munciți de el?”, a afirmat în încheiere mama lui Denis Alibec despre problemele financiare pe care le au jucătorii de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la Astra Giurgiu sunt din ce în ce mai nemulțumiți de faptul că sunt neplătiți de mai multe luni, iar unii dintre ei încearcă să părăsească gruparea patronată de Ioan Niculae. FANATIK a aflat că primul jucător care va părăsi clubul este mijlocașul Filip Mrzljak, care a fost extrem de vehement după meciul cu FC Viitorul. Croatul în vârstă de 26 de ani a depus memoriu pentru a-și recupera restanţele și ar fi ajuns la o înțelegere cu U Craiova.

Tags: