Fotbal intern

Denis Alibec a semnat cu Astra Giurgiu. Când va juca primul meci. Foto

27.07.2018 | 12:05
Denis Alibec a semnat cu Astra Giurgiu Cand va juca primul meci Foto

Denis Alibec a semnat cu Astra Giurgiu, după ce Ioan Niculae i-a plătit lui Gigi Becali nu mai puţin de 1.400.000 de euro. Atacantul a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu fosta campioană a României. FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Imediat după ce a semnat înţelegerea cu Astra Giurgiu, Denis Alibec a plecat la aeroport pentru a se alătura lotului condus de Marius Măldărăşanu. Giurgiuvenii s-au deplasat la Iaşi, acolo unde sâmbătă, de la ora 21.00, va avea loc partida cu echipa lui Flavius Stoica, în etapa a 2-a. Atacantul o să fie în lotul Astrei pentru partida de sâmbătă.

Denis Alibec a semnat cu Astra Giurgiu

“Da, sunt jucătorul Astrei. Nu vreau să comentez prea mult, voi vorbă săptămâna viitoare. Mâine avem meci la Iaşi şi nu pot să vorbesc acum. Am 91 de kilograme. Azi e primul antrenament cu Astra. Cunosc majoritatea jucătorilor şi cred că o să fie ok. Am vorbit cu câţiva dintre ei şi mă aşteaptă cu braţele deschise. Cu Marius Măldărăşanu nu am apucat să vorbesc. Acum sunt la aeroport, trebuie să plec la Iaşi, discutăm mai multe săptămâna viitoare”, a declarat Denis Alibec, la Digi Sport.

Salariu de 20.000 de euro pentru Denis Alibec

La Astra Giurgiu, Denis Alibec va avea un salariu lunar de 20.000 de euro, suma pe care o încasa şi la FCSB. Astfel, în contul atacantului în vârstă de 27 de ani va intra 240.000 de euro pe an.

Un singur gol a înscris Denis Alibec în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano. În cele 42 de partide jucate pentru FCSB într-un an şi jumătate, atacantul în vârstă de 27 de ani a dat 12 goluri şi 10 pase decisive.

Denis Alibec se bucură pentru un gol înscris pentru Astra Giurgiu
Bucuria lui Denis Alibec după un gol înscris pentru Astra Giurgiu

1.000.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com