Fotbal intern

Denis Alibec a venit cu bunica la Astra – Sepsi. Foto

05.08.2018 | 08:13
Denis Alibec a venit cu bunica la Astra  Sepsi Foto

Denis Alibec a venit cu bunica la Astra – Sepsi, din etapa a treia a Ligii 1 Betano. Fostul atacant de la FCSB are nevoie de susţinerea celor apropiaţi pentru a reveni la forma care l-a consacrat, iar mama acestuia, alături de alţi membri ai familiei, printre care şi bunica jucătorului, au venit la meciul de la Giurgiu. Astra – Sepsi s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

În timp ce îşi aştepta unul din colegii de la Astra Giurgiu, lângă bolidul său, pe fundaşul Florin Bejan, Alibec a fost întâmpinat de membrii familiei şi câţiva prieteni care l-au îmbrăţişat. Cea mai dornică de revedere a fost bunica lui Denis Alibec, cea care şi-a aşteptat rândul să-şi salute nepotul.

Denis Alibec a venit cu bunica la Astra - Sepsi. Jucătorul revenit la Giurgiu se salută cu familia iar bunica aşteaptă să-i vină rândul la Denis
Denis Alibec a venit cu bunica la Astra – Sepsi. Jucătorul revenit la Giurgiu se salută cu familia

Denis Alibec a venit cu bunica la Astra – Sepsi

Şi fani au venit special pentru Denis Alibec la Giurgiu: “Am venit de la Mangalia, ne susţinem prietenul. Îi susţinem pe Denis Alibec şi Florin Bejan. Am plecat din peluza FCSB-ului şi suntem alături de Denis. El este preşedintele unei asociaţii umanitare, e principalul sprijin al nostru. Ne susţine proiectele pentru copii de fiecare dată. Ne ajută cu orice, în campaniile noastre. E un suflet extraordinar, un băiat foarte bun. Ştim cât s-a chinuit mama lui cu el, nu s-a schimbat deloc, e un suflet bun, adevărat, e mereu alături de copii. Nu-i place să facă public nimic, dar face gesturi extraordinare. N-a uitat de unde a plecat. La FCSB a avut un episod mai puţin bun. Sunt stelist de când m-am născut, dar se întâmplă lucruri care n-ar trebui să se întâmple”, a declarat unul dintre fanii care au venit la meci.

Hagi crede în el

Alibec, alături de bunica sa la meci. “Regele” fotbalului românesc are încredere în potenţialul lui Denis Alibec şi crede că îşi va reveni treptat:  “El trebuie să-și acceseze tot ce are mai bun: ambiția, orgoliul. Eu știu că-i place să joace fotbal. Să facă tot posibilul să joace fotbal pentru că e un jucator foarte bun. Trebuie să fie realist, să-și facă autocritica, să-și dea seama unde a greșit pentru că e încă tânăr și poate să joace 5-6 ani fotbal”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Antrenorul cere răbdare

Marius Măldărăşanu, tehnicianul celor de la Astra Giurgiu, spune că problemele pe care le are atacantul din cauză că nu a evoluat în ultimul timp şi nici nu s-a pregătit în amicale: “Orice antrenor îl dorește în echipă. Când îl ai, nu îl poți ține pe bancă. Trebuie să avem grijă de Denis Alibec. Se poate accidenta. Nu are ritm, nu a făcut pregătire într-un colectiv, centralizat. A jucat un singur amical vara asta, cu echipa secundă a celor de la FCSB. În maximum două săptămâni, va reveni pe teren la capacitatemaximă”, a declarat Marius Măldărăşanu la un post de televiziune.

“Denis Alibec vine după o perioadă grea în care nu a jucat, dar spun că îşi va reveni şi va fi golgeterul României”, spune şi mijlocaşul Balaure, de la Astra Giurgiu.

Tags: