News

Denis Alibec, avertisment de la Ioan Niculae: “Te vând în iarnă sau rămâi pe jumătate de salariu!”

16.10.2018 | 18:03
Denis Alibec avertisment de la Ioan Niculae Te vand in iarna sau ramai pe jumatate de salariu

Atacantul Denis Alibec a fost înştiinţat de Ioan Niculae că are termen până în iarnă să arate ce poate, urmând ca apoi situaţia sa contractuală să se modifice. Internaţionalul român a purtat o discuţie tranşantă, iar avertismentul primit a fost cât se poate de clar.

Alibec a părut că revine la forma pe care a avut-o în perioada când a cucerit titlul de campion în tricoul Astrei, dar patronul giurgiuvenilor a dorit să se asigure că fotbalistul de 27 de ani va trage tare în perioada imediat următoare.

Denis Alibec, pus în gardă de Ioan Niculae! Salariul uriaş e problema Astrei

Pauza competiţională din Liga 1 Betano se va încheia în acest weekend, iar echipele din prima divizie se pregătesc deja de meciurile etapei a 12-a. Astra Giurgiu va evolua la Hermannstadt, iar Gigi Mulţescu se va putea baza din primul meci pe Denis Alibec. Atacantul a revenit pe gazon în partida cu CFR Cluj, după ce se accidentase la jocul cu Gaz Metan. Doar că Alibec va juca având din nou presiune pe el.

FANATIK.RO a aflat că patronul Ioan Niculae i-ar fi transmis că mai are timp până în iarnă să demonstreze că merită investiţia făcută în vară, 1,4 milioane de euro! “Dacă nu te vând la iarnă, va trebui să îţi înjumătăţesc salariul”, ar fi fost mesajul primit de Alibec de la patronul Astrei. Principala problemă a lui Niculae cu Alibec nu este randamentul, care a crescut de la meci la meci, ci faptul că încasează un salariu lunar de 20.000 de euro! În condiţiile în care Astra nu va fi implicată în obţinerea unuia dintre primele trei locuri, cu şanse chiar la titlu, Niculae vrea să îi umble la contract vârfului, deşi după meciul cu CFR anunţa că e dispus să aibă răbdare până în vara lui 2019.

Salvarea ar putea veni tot de la Şumudică, dar acesta nu prea îl mai vrea

În momentul în care Astra l-a cumpărat pe Denis Alibec de la FCSB, toată lumea a crezut că în spatele afacerii ar fi stat de fapt un deal ascuns cu Marius Şumudică. Conspiratorii au ţesut rapid un scenariu bazat pe câteva elemente reale: Ioan Niculae a plătit o sumă de bani către Gigi Becali, pe care o va dubla, cel puţin, la iarnă. Doar că iarna se apropie şi Alibec, deşi nu a jucat rău, nici nu a rupt gura târgului.

În acest moment, şansele ca Marius Şumudică să îi poată covinge pe şeici să îl cumpere pe român par minime. De altfel, chiar tehnicianul celor de la Al Shabab, unde joacă Găman şi Budescu, a explicat că transferul lui Alibec în Arabia este acum mai mult o himeră: “Alibec a făcut performanță cu mine, nu știu ce se întâmplă însă până la iarnă. Poate mă dă afară pe mine, ce să fac cu el, să-l iau acasă”, afirma, nu demult, fostul antrenor al Astrei.