Fotbal intern

Denis Alibec, transformare fizică spectaculoasă. Vârful Astrei a scăpat de kilogramele în plus! Video

13.09.2019 | 15:59
Denis Alibec transformare fizica spectaculoasa Varful Astrei a scapat de kilogramele in plus Video

Denis Alibec, vârful celor de la Astra Giurgiu, recunoscut pentru eternele sale probleme cu greutatea, pare acum un jucător tras printr-un inel. Fotbalistul de 28 de ani a postat pe un cont de socializare niște imagini care par de-a dreptul incredibile, în care apare într-o formă fizică de invidiat.

Denis Alibec, transformare spactaculoasă. A scăpat de kilogramele în plus

În aceste zile, într-o perioadă în care o accidentare îl ține departe de gazon, Denis Alibec întreprinde o campanie spectaculoasă de luptă cu kilogramele în plus. Iar dacă privim imaginile postate de jucător pe Instagram constatăm că victoria este de partea sa. Alibec a postat un filmuleț din timpul unui exercițiu fizic pe malul Dunării. Dacă privim cu mai multă atenție imaginile, observăm în ele un jucător total schimbat.

Denis Alibec pare că nu mai are burtă, iar pe corpul său au început să apară pătrățele. Da, vorbim de același Alibec care, în urmă cu un an de zile, se prezenta la antrenamentele Astrei într-o formă fizică deplorabilă. Înainte de startul sezonului trecut, vârful a revenit cu multe kilograme în plus din vacanță, mai exact cu 5 kilograme în plus față de greutatea optimă.

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by Denis Alibec (@alibecdenis) on

Denis Alibec nu a mai jucat pentru Astra din luna august

Denis Alibec nu face parte din lotul celor de la Astra Giurgiu deplasat azi la Clinceni pentru meciul cu Academica din cadrul etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. Alibec are cinci prezențe în tricoul celor de la Astra în acest debut de sezon, echipă pentru care a marcat două goluri.

Vârful de 28 de ani s-a accidentat în minutul 61 al meciului cu Gaz Metan, jucat în 10 august. Două zile mai târziu, fostul vârf al celor de la FCSB a fost supus unei intervenții chirurgicale cu laserul și a fost nevoit să stea mai multe săptămâni departe de teren.

  • 1,1 milioane de Euro este cota lui Denis Alibec pe Transfermarkt.com