Fotbal intern

Denis Drăguş a debutat în Serbia-România, 2-2. “Sper că Gică Hagi este mândru de noi”

11.09.2018 | 00:23
Denis Dragus a debutat in SerbiaRomania 22 Sper ca Gica Hagi este mandru de noi

Denis Drăguş a debutat în Serbia-România, 2-2. Fotbalistul Viitorului a ţinut să le mulţumească la finalul partidei lui Gică Hagi şi Cosmin Contra pentru faptul că visul său de mic copil s-a împlinit după ce a jucat în naţionala de seniori în partida de la Belgrad.

Fotbalistul Viitorului consideră că de acum trebuie să muncească mult mai mult, deoarece este convins că aşteptările vor creşte şi mai mult de la el din partea antrenorilor de la echipa sa de club şi de la prima reprezentativă.

Denis Drăguş a debutat în Serbia-România, 2-2. “Sper că Gică Hagi este mândru de noi”

A fost un meci special pentru mine. Îi mulţumesc domnului Contra că mi-a dat şansa să debutez la echipa naţională. În cursul zilei de luni am aflat că o să fiu tiular. Eu cred că domnul Hagi este mândru de noi. Îi mulţumesc lui Mister că mi-a dat posibilitatea să joc la Viitorul şi uitaţi că am ajuns şi la echipa naţională. Meciul a avut un ritm ridicat şi mă bucur că am avut onoarea şi posibilitatea să joc în compania unor fotbalişti de talie mondială. Colegii mei m-au primit foarte bine la lot.

A fost un vis de cînd m-am apucat de fotbal să ajung la naţională. De acum trebuie să muncesc şi mai mult pentru că nu vreau să rămân doar la o selecţie. Nu mă gândesc acum la un transfer la FCSB sau în străinătate deoarece mai am mult de jucat la Viitorul. E clar însă că orice jucător îşi doreşte să ajungă afară, la un nivel mai înalt”, a spus jucătorul care a devenit al 13-lea debutant la naţională în mandatul lui Cosmin Contra.

 Citeşte şiContra, nemulțumit după Serbia – România 2-2! “Mi-aș fi dorit să am 4 puncte după primele două jocuri”

Citeşte ş George Ţucudean e încrezător după Serbia – România 2-2. “O să câştigăm următoarele meciuri!