Life

Denise Rifai a pus-o în mare încurcătură pe Andreea Marin. Ce a putut s-o întrebe

Denise Rifai a pus-o în mare încurcătură pe Andreea Marin, prima invitată din noul sezon al emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D.
24.08.2021 | 11:45
Denise Rifai a puso in mare incurcatura pe Andreea Marin Ce a putut so intrebe
Denise Rifai, 40 de întrebări pentru Andreea Marin. Foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Denise Rifai revine cu noi ediții ale emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D. Invitata ei de marți, 24 august 2021, este Andreea Marin.

Fosta prezentatoare a celebrului show „Surprize, surprize a fost confruntată cu 40 de întrebări despre viața ei, unele dintre ele extrem de delicate.

ADVERTISEMENT

Denise nu a ignorat niciun subiect. Vedeta TVR a fost întrebată despre divorțurile prin care a trecut. Denise a vrut să știe și despre relația specială pe care o are cu Ion Țiriac, dar și dacă este falsă.

Denise Rifai, 40 de întrebări dure pentru Andreea Marin

„Care a fost primul salariu de la emisiunea Surprize, surprize?; De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?; Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?; Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, sunt câteva dintre cele 40 de întrebări pregătite de Denise Rifai pentru Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

La una dintre ele, Andreea răspunde chiar în promo-ul emisiunii care va fi difuzată începând cu orele 22:30. Întrebată de ce consideră că Mihaela Rădulescu a făcut o obsesie pentru ea, vedeta dă un răspuns care îi lasă pe toți mască.

„Poate nu mai este în prezent, poate i-a trecut”, este presupuul răspuns pe care Andreea Marin i l-a dat lui Denise Rifai referitor la animozitățile atât de cunoscute dintre ea și Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Prin acest răspuns, Andreea Marin nu face altceva decât să confirme că într-adevăr între cele două a existat o rivalitate de moarte din moment ce prezentatoarea TVR susține că speră ca acesteia să îi fi trecut obsesia.

Prezentatoarea TVR are un istoric amoros tumultuos

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare de televiziune din România. Pe lângă meseria ei, realizatoarea „Nu există nu se poate” de la TVR a fost în atenția presei și datorită vieții sale personale.

ADVERTISEMENT

Relațiile avute cu Ștefan Bănică Junior și Tuncay Ozturk au ținut ani întregi primele pagini ale ziarelor, mai ales când au intervenit divorțurile.

Din relația cu Ștefan Bănică, Andreea a rămas cu o fată minunată cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia pe nume Violeta.

În prezent, vedeta TVR are viața sentimentală refăcută. Prezentatoarea se iubește cu Adrian Brâncoveanu. Noul ei iubit este fost consul al României în Libia. Spre deosebire de celelalte relații, aceasta este ceva mai ferită de ochii curioșilor. Discreția e justificată cel mai probabil de meseria de diplomat a partenerului ei de viață.

 

ADVERTISEMENT