Fotbal intern

Dennis Man regretă paşii greşiţi făcuţi de FCSB în play-off: “Ne-am uitat cam mult la CFR Cluj!”

28.04.2019 | 08:10
Dennis Man regreta pasii gresiti facuti de FCSB in playoff Neam uitat cam mult la CFR Cluj

FCSB joacă duminică, 28 aprilie, de la ora 21:00, împotriva Astrei în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. Roş-albaştrii îşi joacă ultima şansă la titlu, având nevoie de un parcurs perfect până la final pentru a spera la titlu.

Dennis Man regretă greşelile făcute de FCSB! Ce spune de criticile lui Gigi Becali

Dennis Man, unul dintre jucătorii preferaţi ai patronului Gigi Becali, a prefaţat această confruntare şi recunoaşte că în acest play-off, FCSB s-a uitat cam mult la ce face rivala CFR Cluj, în loc să se concentreze pe propriile meciuri:

“Cred că am intrat pe teren crezând că am câştigat meciurile dinainte cu echipele mai mici. Orice echipă din Liga 1 se motivează mai mult când joacă împotriva noastră. Ne-am obişnuit cu criticile, patronul are dreptul să spună ceea ce vrea. Vreau să nu îi dăm motive să critice, dar nu putem tot timpul să ne ridicăm la cel mai înalt nivel. Nu ştiu ce s-a întâmplat între Teja şi Coman în momentul schimbării din meciul cu Viitorul. Eram pe teren.

Noi trebuie să câştigăm toate cele 4 meciuri pe care le mai avem. Trebuie să ne vedem de treaba noastră. Ne-am uitat cam mult la CFR Cluj. Aşteptam să se încurce. Alibec este un jucător foarte bun şi este normal să fie un pericol. Trebuie să intrăm pe teren şi să demonstrăm că suntem mai buni”, a declarat Man la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Astra.

Dennis Man in meciul de fotbal dintre FCSB si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Playoff-ului Ligii 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 8 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dennis Man in meciul de fotbal dintre FCSB si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Playoff-ului Ligii 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti

Hagi a pus gând rău lui CFR Cluj: “Trebuie să se încheie şi norocul”

FCSB se poate apropia la două puncte de rivala CFR Cluj dacă va învinge Astra pe teren propriu. Clujenii au un meci dificil în Gruia împotriva lui FC Viitorul. Gică Hagi le-a pus gând rău ardelenilor spunând imediat după calificarea în finala Cupei României că: “Trebuie să se încheie şi norocul CFR-ului odată şi odată” 

Tags: