Life

Despărțirea momentului în showbiz. Un cuplu celebru și-a spus ”Adio!” după nici 3 luni de relație: ”Am decis să o luăm pe drumuri separate”

Separare neașteptată în lumea mondenă. Un cuplu cunoscut a decis să pună capăt legăturii amoroase după numai 3 luni împreună.
20.08.2023 | 17:46
Despartirea momentului in showbiz Un cuplu celebru sia spus Adio dupa nici 3 luni de relatie Am decis sa o luam pe drumuri separate
Separare neașteptată în lumea mondenă. Un cuplu cunoscut a decis să pună capăt legăturii amoroase după numai 3 luni împreună. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Despărțirea momentului în showbiz. Un cuplu celebru și-a spus “Adio!” după nici 3 luni de relație. Cântărețul a anunțat în urmă cu puțină vreme că a decis alături de partenera de viață să o ia pe drumuri separate.

Separare neașteptată în lumea mondenă. Un cuplu cunoscut a decis să pună capăt legăturii amoroase după numai 3 luni împreună

Separare neașteptată în lumea mondenă. Un cuplu cunoscut a decis să pună capăt legăturii amoroase după numai 3 luni împreună. Este vorba de un fost participant de la Survivor România și de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Jador și iubita sa, Alexandra, pe care o alintă Hoder, au hotărât de comun acord să se despartă. Decizia, însă, a fost una dificilă, artistul nedorind să vorbească despre motivul pentru care a făcut acest pas.

Fostul concurent de la Splash! Vedete la apă pare extrem de afectat de această situație prin care trece în momentul de față. Fosta parteneră de viață nu a făcut nicio declarație. Cel mai probabil artistul va mai face publice informații în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

„Am decis să o luăm pe drumuri separate, a fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că, vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu, mesaj de încurajare pe care mi-l dați. 

Sper să înțelegeți că noi am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Doamne ajută!”, a spus Jador pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Jador și fosta iubită, Alexandra Dobbia
Jador și Alexandra Dobbia s-au despărțit. Sursa foto: Instagram.com

Cine este fosta iubită a lui Jador

Alexandra Dobbia, fosta iubită a lui Jador, este o persoană cunoscută în mediul online. Tânăra este nepoata bunicii Gherghina de pe TikTok, șatena fiind cea care a încurajat-o pe bătrână să apară în social media.

Femeia a strâns o comunitate impresionată de urmăritori, la fel ca fosta parteneră a manelistului. Cei doi au avut o legătură amoroasă cu suișuri și coborâșuri și s-au despărțit de mai multe ori, deși artistul a vorbit și de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Timp de 3 luni îndrăgitul artist a crezut că și-a găsit jumătatea, fiind în culmea fericirii alături de Alexandra. Jador a vorbit mereu foarte frumos despre tânăra căreia i-a dedicat versuri speciale, în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT