Life

linca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio definitiv! Au semnat actele de divorț în mare secret

Ilinca Vandici nu se mai ascunde și a spus tot adevărul despre relația cu Andrei Neacșu. Nu mai există cale de întoarcere!
17.07.2023 | 19:37
linca Vandici si Andrei Neacsu siau spus adio definitiv Au semnat actele de divort in mare secret
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a explicat cum stau lucrurile între ea și Andrei Neacșu după ce, zilele trecute, tatăl copilului ei a fost surprins în compania altei femei. Vedeta Kanal D nu a mai putut să ascundă adevărul.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial!

Timp de șapte ani, Ilinca Vandici au fost un cuplu model pentru familie, prieteni, dar și fani. În anul 2016 și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și a ofițerului de stare civilă. Iar declarațiile controversate făcute anul trecut, în care spunea că i-ar ierta orice soțului soțului său, prevesteau o relație ce va dura până la adânci bătrâneți.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni au decis, discret, să meargă pe drumuri separate. Din informațiile obținute de FANATIK, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai locuiau împreună încă din luna aprilie. 

Au crezut că o pauză îi va ajuta să-și dea seama că nu pot sta unul fără celălalt, dar situația a fost complet diferită. În urmă cu câteva zile, Andrei Neacșu a fost surprins în compania unei alte femei, astfel că Ilinca Vandici nu a mai putut ocoli subiectul.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! a dat cărțile pe față și a dezvăluit că, oficial, tatăl copilului este un bărbat liber. Deși vor rămâne pe viață legați de Zian, băiețelul lor, au semnat actele de divorț, iar căsătoria nu-i mai unește.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cat se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici pentru wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Care este cel mai mare regret al Ilincăi Vandici

De altfel, Ilinca Vandici a dat de înțeles că este împăcată cu tot ce s-a întâmplat până acum în viața. Vedeta Kanal D a mărturisit că fiecare experiență, fie ea rea sau bună, a învățat ceva și nu-și dorește să rămână ancorată în trecut, astfel că nu are regrete.

„Trăiesc în prezent, nu în trecut. Dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta. Dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez.

ADVERTISEMENT

În niciun caz nu rămân ancorată acolo, pentru că pierd clipa prezentă în care, da, pot face ceva diferit. (…) Nu detest nimic la nimeni… Este un sentiment în care nu mă regăsesc.

Fiecare om este așa cum este, cu bune sau mai puțin bune, cu capacitatea de a evolua sau nu, cu propriile experiențe de viață ce îi pot influența traiectoria. Fiecare e liber să fie așa cum vrea! Nu rezonez cu minciuna, trădarea, neasumarea, lenea” , a spus Ilinca Vandici într-un interviu acordat pentru viva.ro. 

 

ADVERTISEMENT